Çok Önemli Bi Soru
-
arkadaşlar visual basicde programım için bi arayüz hazırlıyom da bana hani şöle müzik setlerinde olurya << - >> şeklinde bişiler lazım bunun içinde jpg yaptım güzel ama bunu butonlara uygulayamıyorum yani butonu kesmek ya da butonun yarısını çalışır hale getirmek yada şekilli buton yapmak nasıl olcak çözemedim
fikri olan ... -
bul bi yerden kopyala yapıştır yap :oP bekle baba bi araştıralım
-
baba mevzuyu bulduk hatta klavyenin ışıklarını bile yakıp sondürüyomuş :oP beklersen yarın sana atiiim uyarmı?
-
abü ne diyon sen ya ben ne soruyom sen ne diyon
bendemi bi sorun war.
Klavyenin ışıklarını yakıp söndürmede ne war basit bişi o :) -
martyn dostum, onu nasil yaparsin biliyormusun? www.planet-source-code.com'a gir. orada Charmeleon adinda bir dugme sitili var. Her kiliga girebiliyor. Butun istelitm sistemlerindeki dugme stilleri var. Office XP yi sec, yan yana getirdigin zaman birlesik gorunur ama her dugme farkli olur. Uzerine gelince renk falan degistirebiliyor. Zaten uzerinde tum ayarlar var. Birde bende sadece XP buttonun componenti(acik kaynak kodu) var onuda gondereyim istersen bir ara. Acacagimiz siteye link koyarım. OK?
-
CHaRMaNDeR saolasın dostum aldım gönderdiklerini ayrıca olayıda çözdüm biraz kastım bi apiyle yaptım sonunda istediğim butonu yuvarlak falan yapabiliyorum şimdi :)
-
Bir sorun cikmadiysa iyi. Bitirince bakariz programina. Yazin ben coooook sey yapacagim. Estirecegim ama iste 15 gun var.
Seninle ortak calismalarimizda olur (oyunun disinda)
Benim okul 30 mayista bitiyor. -
CHaRMaNDeR yaz bi gelsin ...
senle yaparız beraber bişiler. -
Yapariz. Cok sey yapariz hemde. Yapmak sitediklerim var onlarida anlatirim sana yazin.
Toplam Hit: 1962 Toplam Mesaj: 9