Çok Sağlam İngilizce Yazılımlar Gerekli
-
bana ingilizceyi öğrenmemde yararlı olacak görsel yazı metin olarak sağlam ve kaliteli videolar gerekiyor. kısaca ingilizce öğrenmemde gerekli dökümanlara ihtiyacım var..
-
http://uploaded.to/?id=0302ap
ingilizce öğrenme klavuzu. sıfatlar fiiler vs dilbilgisi her türlü döküman mevcut. tenslerin hepsi.
ayrıca görsel olarak cümle kurma mevcut. 315 kb
googlde daha güzel kaynaklar vardır araştır.
-
Hoca birazcik temelin varsa Elementary seviyesinde EFU setini indirmeni tavsiye ederim.Hoca tamamen ingilizce anlatiyor hic turkce konusmuyor daha avantajli ama onun disinda Dayligt ;) torrent sitelerine bakarsan daha iyi olur rapidle ugrasmazsin.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca birazcik temelin varsa Elementary seviyesinde EFU setini indirmeni tavsiye ederim.Hoca tamamen ingilizce anlatiyor hic turkce konusmuyor daha avantajli ama onun disinda Dayligt ;) torrent sitelerine bakarsan daha iyi olur rapidle ugrasmazsin.
-----------------------------
eyw saol araştıracağım 4, sınıftan beri ingilizce eğitimi görüyorum daha öğrenemedim işte. meb müsfredatı. her sene masa kapı kitap kelimelerinin ingilizcesini görüyorduk valla. ama temelde english var :) anlarım yani merakta var çözecem cok karaarlıyım...
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 4