Çok Seviorum Çok Çok Çok...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nelebe
    nelebe's avatar
    Erkek

BiLirim Yanmanın ne oLduğunu..BiLirim kaLmanın ne oLduğunu..biLirim hasretinden soLuduğumu.. biLirim.. çivisi çıkmış aLemin,Onun bunun Azına sakız oLmuş aLemde milletin namusu,eksiği,FazLası..[/i) [i]Dağ Havası kadar soğukmusun? değiLsin.. Güneşe dokunmak kadar İmkansızmısın? DeğiLsin.. Ne kadar Zordur yaşamak,diğer Yarın oLmadan BİLİRMİSİN?!
    sanmıyorum nerden biLeceksin? Hiç bir kitap yazmadı,Yazamaz..Hiç bir çocuğa Örnek oLmaz oLamaz ! öğretilicek bişeymi aşk? anLadımki deiL..öğretemedim sana,Sen bana öğrettin ne kadar acımasız oLduğunu..ağLatma hiç bir zaman kavgalarda vuruLan birini,Ahını aLma hiç bi zaman YaraLı Savaşçının..A$kına fedai birini ise gözüne miL çekmiş gibi davranma hiç bir zaman..
    Cennet kapısından mı dönmeli? Cehennemimi tercih etmeLi?Denizmi koymaLı senin adını biLemedim..uçsuz bucaksız yüzmeLi,koşmaLımı sana?
    Yoksa Bırakıp gitmeLimi herşeyi öLüm soğukLuğuna? kendini biLmez çocukLar gibi bir sabah öyLece çekip gittin..çınLadı riyakar alkışlar arkandan ! Yankısı Bana kaLdı !Kederinde bende kaLdı,gözLerinde,Kokunda ! gözLerine aLdandım her zaman..bir saniyeLik güLüşüne öLdüm !Ama AnLadım ki Öldürmek gerekiyomuş..

inanmıyabilirsiniz ama ben yazdım..  aşkk acısı fena bişeymiş iyice örendim..

Her GüzeL Kızın Kötü Bir Erkeğe İhtiyacı Vardır..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

yazdığına inanırız.

güzel ifadeler.

ne diyebilirizki, 

yüreğine sağlık. sevdiğinin kıymetini her zaman bilmen, onunda senin kıymetini bilmesi diliyorum

Toplam Hit: 1000 Toplam Mesaj: 2