Cok Sükür Laptopu Kırmadan Cözdüm Sorunu. Silinebilir.
-
2 saattir ugrasıyorum. 3 gün önce windows 7 bi güncelleme yaptı, o güncellemeden sonra 1.6 portable'a girememeye, basladım. o sorunu DEP ile cözdüm. onda da söyle bir sıkıtnı var; mesela büyük map packlerden birini yükledim, cogu harita mor-siyah damalı seklinde gözüküyor, bazıları calısıyor ama cogunlugu böyle.
dedim full sürümünü indireyim. ona da giremedim yine DEP'le cözdüm. bu sefer de bot paketini kuramıyorum. yok arkadas denemedigim yöntem kalmadı vallahi sinirden laptopu kırıp atıcam simdi o dereceye geldim. x86 klasörüne kurup bot paketini 3 ayrı klasöre kurdum, olmadı. program files klasörüne kurdum aynı islemleri tekrar ettim, olmadı. podbot kurdum, olmadı. map packleri full sürümünde acabiliyorum ama bu sefer de botlar yok.
en az 5-6 kere komple silip tekrar kurdum oyunu yine yok botlar, bi cözümü olan var mı ?
-
bot olayı şöyle oluyor
cstrike/dlls içinde zbotcz.dll diye bi dosya var mı? varsa cstrike klasorünün içinde liblist.gam diye bi dosya var notepad ile aç
gamedll "dlls\mp.dll" olan yeri gamedll "dlls\zbotcz.dll" olarak değiştir
-
öyle bir dosya yok hocam. nette de bulamadım.
-
vallahi de billahi de yaptım lan.
-
abi konunu batırmayayım ama bende de mikrofon sorunu var.
ses skype msn gibi programlarda süper iken cs ye girince bok oluyor. anlamadık bir türlü yardım edebilen varsa iyi olur.