folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cok Sükür Laptopu Kırmadan Cözdüm Sorunu. Silinebilir.

Cok Sükür Laptopu Kırmadan Cözdüm Sorunu. Silinebilir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 saattir ugrasıyorum. 3 gün önce windows 7 bi güncelleme yaptı, o güncellemeden sonra 1.6 portable'a girememeye, basladım. o sorunu DEP ile cözdüm. onda da söyle bir sıkıtnı var; mesela büyük map packlerden birini yükledim, cogu harita mor-siyah damalı seklinde gözüküyor, bazıları calısıyor ama cogunlugu böyle.

dedim full sürümünü indireyim. ona da giremedim yine DEP'le cözdüm. bu sefer de bot paketini kuramıyorum. yok arkadas denemedigim yöntem kalmadı vallahi sinirden laptopu kırıp atıcam simdi o dereceye geldim. x86 klasörüne kurup bot paketini 3 ayrı klasöre kurdum, olmadı. program files klasörüne kurdum aynı islemleri tekrar ettim, olmadı. podbot kurdum, olmadı. map packleri full sürümünde acabiliyorum ama bu sefer de botlar yok.

en az 5-6 kere komple silip tekrar kurdum oyunu yine yok botlar, bi cözümü olan var mı ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

bot olayı şöyle oluyor 

cstrike/dlls içinde zbotcz.dll diye bi dosya var mı? varsa cstrike klasorünün içinde liblist.gam diye bi dosya var notepad ile aç

gamedll "dlls\mp.dll" olan yeri gamedll "dlls\zbotcz.dll" olarak değiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    öyle bir dosya yok hocam. nette de bulamadım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vallahi de billahi de yaptım lan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi konunu batırmayayım ama bende de mikrofon sorunu var.

ses skype msn gibi programlarda süper iken cs ye girince bok oluyor. anlamadık bir türlü yardım edebilen varsa iyi olur.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 5