Çok Ucuza-Sıfır-Kingston 2GB DDR3 Ram Satıyorum
-
S.a. Arkadaşlar,
Kingston 2 GB DDR3 1066 Mhz KVR1066D3S7/2G Notebook Ram
satıyorum. Ürün sıfır yani hiç kullanılmamıştır. Kutusundadır ve yanlardaki orjinal Kingston yapışkan etiketleri, ambalajı dahi yırtılmamıştır.
Piyasada 65-70TL'ye satılıyor, ihtiyaç fazlası olduğu için bende 40 TL'ye satıyorum.
( Fiyatı civarındaki başka 1.el ürünlerle yada "temiz" 2.el ürünlerle takas edilir; pc usb direksiyon, hd, flashdisk vs. )
Ürünü bu linklerden inceleyebilirsiniz;
Sizde pc'nizdeki oyun ve programların geniş alana rahat rahat hızlı yüklenmesini istiyorsanız, bu ucuz fiyata laptop'unuzun upgrade edin ;)
Satın alacak arkadaşa şimdiden hayırlı-uğurlu olsun...
[ Detay için konuya yada dilerseniz direkt bana yazabilirsiniz ]
-
ürün notebook için
-
Evet ürün notebook( diğer adıyla; dizüstü bilgisayar, laptop ) için... Detaylarını verdiğim 3 linkten bakabilirsiniz.
( Ürün 2 parça DEĞİL, tek parçadır. Yani tek parça 2GB )
Bu linktende ürünün incelemelerine/kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz;(4.9 out of 5 stars, 126 ratings)
http://www.memoryupgrade.pro/2gb-kvr1066d3s7/2g-kingston-ddr3-1066mhz-so-dimm.html
-
tam sevindim aha ram satılıyo alayım diye notebook ram iymiş.
hayırlı satışlar hocam
-
Fiyat gayet uygun. Ben bayilik olan yerden 55 TL'ye alabiliyorum. 1333 Mhz olsa düşünürdüm.
-
Kar düşünmüyorum zaten, zarar kurtarma benimkisi. Aynı model ram'i kendi laptop'um için 75TL'ye almış - takmıştım. Ardından bu satmak istediğim, doğum günümde dostumdan hediye olarak geldi. Şimdi hiç değilse benim ram masrafının birazını kuratayım, bu açılmamış ram de işine yarayacak birine gitsin diye uğraşıyorum. Öyle kenarda beklerse yazık olacak.
-
satamazsan haftaya belki alabilirim
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
satamazsan haftaya belki alabilirim
-----------------------------Şuana kadar siz hariç 2 kişi daha istedi. Şuan ben de bilmiyorum bu canavar ram'in sahibi kim olacak :)
-
Güncelleme 28Kasım2010 - 21:24
Arkadaşlar şuanda Af*** nick'li arkadaş ile anlaştım. P.tesi(yarın) işlemleri gerçekleştireceğiz nasipse.
İlgilenen diğer arkadaşlar; Af*** nick'li arkadaş almaktan vazgeçerse, buraya yazar hepsinizi bilgilendiririm. Tekrar bu konudan aynı ram'e ulaşabilirsiniz.
İlgilenen herkese çok ama çok teşekkürler...
Saygılar_
GÜNCELLEME - satıldı....
-
ama hocam :(( tellde ne konusmus ıdık :((