Cok Utaniyorum...
-
Sevdigim bir kiz var adi yeliz...Ona nasil cikma teklif ederim diye dusunuyorum cok utangacimdir...Soylemeye cesaret bulamiyorum bana yardimci olun veya bana soyleyin beni ne GAZA GETIRIR !!!
-
kiz la samimi ol mesela mesajlas
-
kizin telefonunu almis ailesi mesajlasamiyorum ki yakinim ama o beni dost olarak goruyor su an
-
acık oğretim veya oss yaslarındaysa falan onlara ait bir zarf bul kızın adını bilgisayarda yaz zarfın içine koy ve posta kutusuna at
oda olmadı bir bira iç ve (onra azını fırçala kızın yanında kotu kokmasın) itiraf et
-
dişimi hergün fırcalıyorumda orta sondayim :))
-
Bir fotoğraf makinası al eline direkt kıza doğrult ve fotoğrafını çek kız hemen tepki verecektir Hooop neden çekiyorsun felan gibisinden sende güzelliğini ölümsüzleştirmek istedim dersin böylece olaya bir giriş yaparsın gerisi sana kalmış ne yapıpedip kızı bağlarsın
-
otur derdine yan kendini şiire vur ağla sabaha kadar Allah'ım Allah'ım yaw
git konuş lan tırsma boşuna
daha tırsma çağına gelmemişsin merak etme cevap vermese bile fazla acıtmaz.
-
kızlara en iyi taktik tanındaki arkadaşıyla biraz samimi olp sonra gidip kızla konusmak
-
sana birkac tiyo kiza dost gibi görün kizi kendine cekmeye calis hemen atilma ben senden hoslaniyorum diye. yoksa hemen kizlarin geneli su sekil cevap veriyor ben kendimden biliyorum: aaaaa ama ben seni arkadas gibi gürüyorum . kiz önce belli etsin biraz zaman sonra mesela kiz sana yaklasim gösterdikten 2 hafta sonra felan kiza hafiften acil pat diye söyleme kizi heycanlandira heycanlandira söyle ama sakin kendini övme hep kizi öv ama kendinide kücük duruma düsürme kiz sana güvensin yani. kiz seni birsey sansin arkadaslarina biraz para ver sana hep abi olur usta sen en iyisisin felan dedir kizin yaninda. gülme olum bunlar hayatin gercekleri bak burda parmaklarim agridi. kiza hediye felan al özel günleri sakin kacirma. hep hatirla ögretmenler gününü felan kastetmiyorum :) evet simdi en önemlisi sakin kizin yaninda k-a-s-m-a kendini. hadi kolay gelsin iyi haberleri bildir hadi sansli sebek seni bu tiyolar olmasa hani.
-
ok tamam deniyecem walla dayanamiyorum ama ya bir arkadas var bizim o sene sonunda edecekmis ona teklif nassi acele etmiyeyim ??
-
teklif edenin bi yüzü reddedinin iki yüzü..