Cok Utaniyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek
    Sevdigim bir kiz var adi yeliz...Ona nasil cikma teklif ederim diye dusunuyorum cok utangacimdir...Soylemeye cesaret bulamiyorum bana yardimci olun veya bana soyleyin beni ne GAZA GETIRIR !!!

Wesley:Bilmek istediklerimizi soyle... AnGeLuS:Bilmediklerinizi soylersem...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Joney
    Joney's avatar
    Erkek

kiz  la samimi ol mesela mesajlas

tanri k1zlara güvenseydi onlara zar koymazd1.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek

kizin telefonunu almis ailesi mesajlasamiyorum ki yakinim ama o beni dost olarak goruyor su an

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

acık oğretim veya oss yaslarındaysa falan onlara ait bir zarf  bul kızın adını bilgisayarda yaz zarfın içine koy ve posta kutusuna at

oda olmadı bir bira iç ve (onra azını fırçala kızın yanında kotu kokmasın) itiraf et

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek
    dişimi hergün fırcalıyorumda orta sondayim :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

Bir fotoğraf makinası al eline direkt kıza doğrult ve fotoğrafını çek kız hemen tepki verecektir Hooop neden çekiyorsun felan gibisinden sende güzelliğini ölümsüzleştirmek istedim dersin böylece olaya bir giriş yaparsın gerisi sana kalmış ne yapıpedip kızı bağlarsın

Software Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sword_Of_Darkness
    Sword_Of_Darkness's avatar
    Erkek

otur derdine yan kendini şiire vur ağla sabaha kadar Allah'ım Allah'ım yaw

git konuş lan tırsma boşuna

daha tırsma çağına gelmemişsin merak etme cevap vermese bile fazla acıtmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

kızlara en iyi taktik tanındaki arkadaşıyla biraz samimi olp sonra gidip kızla konusmak

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xooox
    xooox's avatar
    Erkek
    sana birkac tiyo kiza dost gibi görün kizi kendine cekmeye calis hemen atilma ben senden hoslaniyorum diye. yoksa hemen kizlarin geneli su sekil cevap veriyor ben kendimden biliyorum: aaaaa ama ben seni arkadas gibi gürüyorum . kiz önce belli etsin biraz zaman sonra mesela  kiz sana yaklasim gösterdikten 2 hafta sonra felan kiza hafiften acil pat diye söyleme kizi heycanlandira heycanlandira söyle ama sakin kendini övme hep kizi öv ama kendinide kücük duruma düsürme kiz sana güvensin yani. kiz seni birsey sansin arkadaslarina biraz para ver sana hep abi olur usta sen en iyisisin felan dedir kizin yaninda. gülme olum bunlar hayatin gercekleri bak burda parmaklarim agridi. kiza hediye felan al  özel günleri sakin kacirma. hep hatirla ögretmenler gününü felan kastetmiyorum :) evet simdi en önemlisi sakin kizin yaninda k-a-s-m-a kendini. hadi kolay gelsin iyi haberleri bildir hadi sansli sebek seni bu tiyolar olmasa hani.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek
    ok tamam deniyecem walla dayanamiyorum ama ya bir arkadas var bizim o sene sonunda edecekmis ona teklif nassi acele etmiyeyim ??

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burculi
    burculi's avatar
    Dişi
    teklif edenin bi yüzü reddedinin iki yüzü..

''-Hayatım boyunca senin gibi bir kız aradım.. -Hayatım boyunca senin gibi erkeklerden kaçtım...''
Toplam Hit: 1712 Toplam Mesaj: 11