folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Çok Zor Durumdayım. Oyun Havaları, Halay Havaları Düğün İçin Şarkı İsmi Yada Direk Şarkı Yardım Edin

Çok Zor Durumdayım. Oyun Havaları, Halay Havaları Düğün İçin Şarkı İsmi Yada Direk Şarkı Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

arkadaşlar çok yakın bir dostumun yiğeninin sünnet düğünü var bana cd doldurmamı istediler oyun havası, halay havası hareketli parcalar. fazla bilmediğim için hasan yılmazın parçalarını buldum indirdim ama hoşuma gitmedi bana şarkı ismi yada direk mp3'ü dowloand ederseniz çok sevinirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

turku tarzında arıyosan

mustafa kucuk fena deil bizim koyun dugunlerinde filan genellikle hep bunun turkulerını calarlar

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    turuncu bunu yazdı:
    -----------------------------

direk mp3'ü dowloand ederseniz çok sevinirim...

-----------------------------

belli ki çokk sıkışmış :) ..upload diyeceğine bana download ederseniz neyüm falan şaşırmış:) 

Anlamam pek ..biri yardımcı olur inş etc.. 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    belli belli :P
    valla güzel müzik sitelerinden upload edebilirsin :P.bende olsa rapide downloand(!) ederdim ama :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    sünnet bitmiştir zaten şimdiye :D  ..pilavını falan yapıyolar bazı yörelerde espirisine ..öyleyse pilavını neyüm yiyolardır :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

40.gen.tr gir bura kırşehir havakarı meşhurdur bilen bilir..

sanırım 1000den fazla idi evet. 1000den eser var. nerden baksan 250,300ü oyun havasıdır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     hepinizden Allah razı olsun noel_baba yaktın beni... :)
Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 7