ÇOKLU MAİL .GÖNDERME
-
slm arkadaşlar ya bu konuyu bi kere daha yazmıştım ama orada bana verilen siteye girilmiyor varsa verebilir misiniz bana çoklu mail gönderme programı lazım ama çalışan bişe olsun kimisi bazen gönderme yapmıyor veya 100 kişi yazmişsam 2 kişiye gidebiliyor.
bu programı hocaya verip bedavaya kursa yazılacam resim kursuna hem notumda yükselecek.
bide tüm hotmail kullanıcılarının listesini nwereden bulabilirim?
-
HANİ YA YOKMU BİLGİ SAHİBİ BİRİ?
-
Forumda bir şey istiyorsan,büyük harf kullanma.Adam yazacaksa gördüğü zaman yazar.2. Mesajı atınca kimse aa bu adam zerzenişte ben yardım edeyim demez.
Neyse gelelim konumuza;Tüm hotmail Kullanıcıları ddiğin zaman bi 35milyon mail adresi eder.Onuda yavaş bul.Elindeki maillere,spam atmak için Spammaster'i kullanabilirsin.Programı http://www.tahribat.com/Beta/spammaster.exe indirebilirsin.
-
spammaster dan mail gitmiyo messega sent dio ama mailler gitmiyo
-
birincisi farketmedim ikincisi ben bu prog. mail atmak için arıyorum çalışmayan prog. ben ne yapayım?
üçüncüsü de ben bu programı ve kullanıcıları reklam amaçlı arıyorum.
biz adana güzel sanatlar resim kursumuz için reklam ortamı kuruyoruz site falanda açiliyor afişler yasaklanınca böyle bir çözüm bulduk ne yaparsın.....
bilen varsa versin bu /goldenlauncher / phasma programları nereden indirebiliriz link falan biliyormusunuz?
-
Hocam sizi bizim tariqata sayiyla mi veriyolar ?
-
sanırm seçip ayırıp öle alıo ir holü rene falam :D
-
Hazır başlık açılmışken beyler adamlar bir gönderince mesela bütün mynet kullanıcılarına gönderiyo yada hotmail v.b bunu nasıl yapıyorlar bilen varmı ?
-
topii kitlemeden önce not düşiyim;
piyasadaki hiçbir mail server mailgrupları dışında tek mail atarak tüm üyelerine mail atmanıza izin vermez ki hotmail hiç vermez çoklu mail göndermek yani spam internette en çok para getiren işlerdendir tahribat spammaster babalar gibi çalışmaktadır ayar vermeyi bilmeyen arkadaşlar için şimdlik kullanmaları tavsiye edilmez çünki eşşek kadar yazıyo BETAtüm hotmail kullanıcılaırnın maillerini bulursan sanat okulun için kullanmana gerek yok dediğim gibi spam en ok para getiren iş fuarlarda niye mail toplanıyo o fuarlara binlerce dolar verenler gerizekalımı onlarda tahribata girip bütün homtial kullanıcılarının mail listesini versenize yazabilir büyük harflerle demi ama?