Coklu Oturum Açma MSN
-
http://www.hemenpaylas.com/download/451640/coklu_oturum_acma_msn_de_.zip.html
-
Allah razı olsun çok teşekkürler minnettarız sana baba büyüksün saygılar gerçekten büyüksün yana yana bunu arıyoduk tbt muridleri olarak
zuhahaha=)) kardeş verildiydi de o bakımdan biraz latife yapim dedim bi de basit bişi ya o bakımdan neyse sağol yine=))
-
tbt müridleri derken kendi adına konuş ben yana yana aramıyorum:D:D mesela bunu bulmakta çok zor deil zaten gogleye msn loader yazıyorsun 35.000 sonuç çıkarıyor hepsindede çıkıyor zaten:D:D
-
Yaptığını tasvip etmiyorum.biriyle oynamak insana yakışmaz.Adam gibi arkadaşım bu daha önce verildi diyebilirdin.Hemen herşeyi alaya vurmak zorunda mısınız ? (bu lafım herkese)
Hocam sağol yine de.Ama bu tip program tbt üyelerinde mevcuttur.Onun için biraz daha değişik programlar bulursan ver.Bir de forumda paylaşım-download bölümü var.Orada da ilk 20 sayfaya bak,eğer yoksa yayınlayabilirsin programı
Saygılarımla.. -
Ayda yılda bi program koyalım dedik ne var bunda
programın sizde olup olmadığını nerden bilem verdik işte nete -
2 aydır tbt deyim 2 ayda 3 sefer gördüm bu konuyu artık daha eskileri düüşünün yinede saol
-
fuzuli program
Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 9