Coklu Oturum Açma MSN

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PKMBixi
    PKMBixi's avatar
    Erkek
    http://www.hemenpaylas.com/download/451640/coklu_oturum_acma_msn_de_.zip.html

///(BİXİ)\\\\
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Allah razı olsun çok teşekkürler minnettarız sana baba büyüksün saygılar gerçekten büyüksün yana yana bunu arıyoduk tbt muridleri olarak

Müritlerin şahsi duygularına yönelik açıklama yapılması halinde bilmiyorum neler olabilir. => Mod

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PKMBixi
    PKMBixi's avatar
    Erkek
    Nedemek kardeş elimden geldiğince

///(BİXİ)\\\\
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    zuhahaha=)) kardeş verildiydi de o bakımdan biraz latife yapim dedim bi de basit bişi ya o bakımdan neyse sağol yine=))

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    tbt müridleri derken kendi adına konuş ben yana yana aramıyorum:D:D mesela bunu bulmakta çok zor deil zaten gogleye msn loader yazıyorsun 35.000 sonuç çıkarıyor hepsindede çıkıyor zaten:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yaptığını tasvip etmiyorum.biriyle oynamak insana yakışmaz.Adam gibi arkadaşım bu daha önce verildi diyebilirdin.Hemen herşeyi alaya vurmak zorunda mısınız ? (bu lafım herkese)

Hocam sağol yine de.Ama bu tip program tbt üyelerinde mevcuttur.Onun için biraz daha değişik programlar bulursan ver.Bir de forumda paylaşım-download bölümü var.Orada da ilk 20 sayfaya bak,eğer yoksa yayınlayabilirsin programı

Saygılarımla..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PKMBixi
    PKMBixi's avatar
    Erkek
    Ayda yılda bi program koyalım dedik ne var bunda
    programın sizde olup olmadığını nerden bilem verdik işte nete

///(BİXİ)\\\\
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    2 aydır tbt deyim 2 ayda 3 sefer gördüm bu konuyu artık daha eskileri düüşünün yinede saol

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    fuzuli program

bassinyourface
Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 9