Çoklu Post Atma
-
Merhabalar,
yeni bir instagram işletme hesabı açtım ve ürünlerimi paylaşmayı düşünüyorum. Cursorla İsim,açıklama ve fotoğrafları xml dosyalarından çekerek birer birer post atan bir bot yazdım fakat 12, 13 posttan sonra spama düşüyor ve devamı gelmiyor. Yaklaşık 3 4 gün içinde 2000 3000 tane gönderi paylaşmak istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı? -
instafly kullan hocam sahibi tbt den
https://www.socifly.com/en/instafly.html
3-4 gün içinde o kadar post zor gibi.
KaptaN tarafından 30/Tem/25 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam meta for developers'ın sağladığı tokenlerle deneyebilirsin diye bir tavsiye aldım eğer olursa bu şekilde yaparım olmazsa da her gün 20 20 paylaşıcam artık .
-
4 gün içinde 3000 gönderim ilke 1k gönderime gelmeden hesabın kapatılır
-
WindayS bunu yazdı
Merhabalar,
yeni bir instagram işletme hesabı açtım ve ürünlerimi paylaşmayı düşünüyorum. Cursorla İsim,açıklama ve fotoğrafları xml dosyalarından çekerek birer birer post atan bir bot yazdım fakat 12, 13 posttan sonra spama düşüyor ve devamı gelmiyor. Yaklaşık 3 4 gün içinde 2000 3000 tane gönderi paylaşmak istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı?abi ne yaptin:)
Kac 0 var o iste.
Instafly ne diyorsa onu yap. -
öyle yada böyle net banlanırsın, instafly ın sunduğu kendi ayarlarına veya r10 daki instafly yazılarındaki saniyelere uymak lazım, belirli posttan sonra bekleme süreleri değişiyor sürekli algoritma değiştiği için de instafly ona göre optimize ediyo kendini.
-
bunun yapılabileceğine çok inanmıştım :D, sağolun müritler