folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Çökmüş Harddisiki Onarma Sorun [Larım]

Çökmüş Harddisiki Onarma Sorun [Larım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler Bir kaç gün önce win 7kurulu HDD im çöktü daha doğrusu c: partişını çöktü.. d sağlam

win7 kurulu ikinci bir hdd m var ordan çöken partişını ve MBR vs gibi hataları düzeltmem mümkün mü..

win7cd den kurtarmayı denedim fakat olmadı.. bir şeyler denedim. windows açılyor deddikten sonra tam masa üstüne geliyormuş gibi yapıyor fakat siyah bir ekran ve ortada maus bekliyor orda alıyor..

sağlam win7 den baktığımda isw halen dosyalara erişilemez vs diyor..

bu arada sağlam wn7 nin MBR si de göçtü

Bu ara da güncel sağlam bir Win7 Ultimate 64 isosu varsa..

usbye slax linux kurup dosyalara baktım sağlam gibi gözüküyorlar ama ..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Windows un boot sektörünü onarmayı dene. Ama Windows tarafında nasıl yapılır bilmiyorum bu işler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=RS-VuWIaDHs

burdaki gibi cd xp modunda açıp usb atmayı dene 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1036 Toplam Mesaj: 3
win 7 hdd çökmesi çökme