Comnet Bağlantı Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Bulunduğum şehirde lanet bir alt yapı çalışması var. Kanalizasyon, su vs derken 5-6 aydır her yer kazıldı. En son neye kazdılar ise evin önündeki fiber kablo bildiğiniz kesildi...

Ben bu comnete destek başvurusu açtım. "Genel arıza" yazıyordu başkaca bişey yok. Kablonun kesildiğini farkettim ve kendi tanıdıklarımla bir kez de benim için koca mahalle kazınarak kablo çekildi. (13. Gün bugün)

Şimdi muhtemelen yarın internet verilecek... Peşin ödeme yapmıştım comnete. Bu süreçte boşvermişlikleri beni çok kızdırdı. Bu vesile ile ayrılsma bu lanet şirketten ücretimi geri alabilir miyim?

Nasıl bişey önerirsiniz. 5-6 ayrı destek talebim var... Eşim uzktan eğitimle büt final vs uğraşıyprdu. İnternet yetmedi 50 GB internet mobil aldım. Çok gerildim anlayacağınız. Bunlara bişey yapmam gerek veya paramı alıp bu lanet şirketten çıkmam gerek... (4 ya da 5. Ayım...)

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam benim de evimin önünde sürekli kazı nedeniyle fiber kopuıyordu kullanamadığım günleri ek olarak eklediler. ama iptal edeceğim dersen kalan günleri hemen iade ederler.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

5-6 ayrı destek kaydı mı?

Hocam o firma nazın geçebileceği bir firma değil. O kadar sıkıntı olunca sen istemediğin halde hemen trip atıp aboneliğini sonlandırıp kalan günlerin parasını iade ediyorlar. Valla 5-6 destek kaydı.. Valla rekor sende sanırım :)

Bu arada geçmiş olsun. Büyük sıkıntı iyi bilirim. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Telekom benim evime yakin bir kabloyu sikti

Ya telekom

Ya elektrikci bedaş/ck

Ya belediye ya bir mutteahhit falan dendi

İs uzayinca hep kapali cevaplar ama tahminimce pek bi yandas insaatci gokdelen dikerken sikti altyapiyi ana omurga kopardi insaatini kazsin bitirsin sonra kablo cekeriz diye urkek urkek bekledi gotverenler.

Yalan olmasin 11 ay gibi en az internet yoktu mahalle'de amk, benden baska ses cikarip savasanda yoktu. Corona donemiydi ( BİZİM HALK ÇOOOOOK TUHAF VE TEMBEL  HAKLI ORGUTLENMEDE VE EMEK VERME DE )

Ozetle comnet ten ne istiyorsun abi Telekomla iletisim cok zor onların da sorunla ilgili bilgisi sınırlıdır ve ne kadar ekleyebilirler ki gününe gün?

Telekom BU İŞLERDE TECRÜBELİ ya beyaz Türk sermayede olmaliydi ya da Avrupalı/Çinli müteşebbislerde.

LaNCeLoT tarafından 20/Şub/24 11:04 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 695 Toplam Mesaj: 4
comnet rezillik