Comodo Backup Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ücretsiz yedekleme programıdır, dilediğiniz dosya ve diski yedekler dilerseniz 5dk ayar ile otomatik yedeklemeyide yapabilirsiniz, türkçe olması avantaj, istediğiniz zamanda yedeği geri yüklemeniz mümkün.

Download; http://turbobit.net/v40v8nu5puh4.html

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

neleri yedekliyor neye göre yedekliyor üstad ? image alma gibi birşey mi ? yoksa sadece resim müzik vs mi yedekliyor.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://cloud.mail.ru/public/ac88b5361b5b%2FCB_setup_softarch.rar

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

neleri yedekliyor neye göre yedekliyor üstad ? image alma gibi birşey mi ? yoksa sadece resim müzik vs mi yedekliyor.

Dilediğinizi yedekleye biliyor hocam

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

win32 uygulaması değildir dedi ve kapattı :) 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstad turbobit nedir ya en azından bir yandisce at bari ben indirmyecem ama  az duyarlu olalım bak arkadaş hemen mail.ru ya yapıştırmış lütfen.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

ACronis veya ghost gibi kullanılan bişey mi?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
Toplam Hit: 1249 Toplam Mesaj: 7