Comodo Firewall Pro Kullanımı Ve Ayarları [Videolu Anlatım]
-
http://www.youtube.com/watch?v=Hm7JW9-sWB0&feature=player_embedded
Comodo Firewall Pro ayarları ve kullanımı..
-
Eyvallah ihtiyacım vardı.
-
çizik
-
İzlemek lazım ne var ne yok
-
şahsen bu ayarlarda kullanmıyorum. firewall paranoyak kipte. uyarı seviyesi ortada değilde aşırı yüksekte.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
şahsen bu ayarlarda kullanmıyorum. firewall paranoyak kipte. uyarı seviyesi ortada değilde aşırı yüksekte.
-----------------------------neden bu kadar son seviyede kullanıyorsun ? rahatsız etmiyor mu her şeye uyarı vermesi ?
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------neden bu kadar son seviyede kullanıyorsun ? rahatsız etmiyor mu her şeye uyarı vermesi ?
hayır :D hacklenmekten daha iyidir sadece buda yokki. kaspersky firewallı var oda son seviyede. comodo kadar oda uyarı veriyo. bide zemana antilogger kullanıyorum :D abim babam vs. bilgisayara oturmuyorlar artık :D bi operayı açtıklarında 5-6 tane uyarı çıkıyor diye :D -
pcdoktor636 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
hayır :D hacklenmekten daha iyidir sadece buda yokki. kaspersky firewallı var oda son seviyede. comodo kadar oda uyarı veriyo. bide zemana antilogger kullanıyorum :D abim babam vs. bilgisayara oturmuyorlar artık :D bi operayı açtıklarında 5-6 tane uyarı çıkıyor diye :D
-----------------------------oha :D iyi de nasıl dayanıyorsun o kadar uyarıya yanıt vermeye ? nasıl bir sabır var sende ? için işkencesi resmen.Ya bir şey olmaz hacklenmezsin.Msnde trojan vb.sokabilecek birileri mi var yoksa ?
-
Video'da ses olması gerekiyor muydu? Yoksa vardı da ben mi duymadım :/
-
neonell bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
hayır :D hacklenmekten daha iyidir sadece buda yokki. kaspersky firewallı var oda son seviyede. comodo kadar oda uyarı veriyo. bide zemana antilogger kullanıyorum :D abim babam vs. bilgisayara oturmuyorlar artık :D bi operayı açtıklarında 5-6 tane uyarı çıkıyor diye :D
-----------------------------oha :D iyi de nasıl dayanıyorsun o kadar uyarıya yanıt vermeye ? nasıl bir sabır var sende ? için işkencesi resmen.Ya bir şey olmaz hacklenmezsin.Msnde trojan vb.sokabilecek birileri mi var yoksa ?
-----------------------------Bu kadar korkuyosan Linux a geçsene :D