Comodo Lisansı Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek

arkadaşlar elinde  comodo  internet security lisansı olan varmı ? yardımcı olabilirmisiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

comodo internet security zaten ücretsiz dağıtılan bir yazılım. pro vesiyonunu aldığında 20$ complete versiyonunu aldığındada 40$gibi bir ücret talep ediyordu. bunların farkı fazladan içerisinde  geekbuddy,trustconnect ve bir yazılım daha vardı sanırım fazladan bunların bulunması başka bir + sı yok. oyüzden ücretsiz kullanabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

comodo internet security zaten ücretsiz dağıtılan bir yazılım. pro vesiyonunu aldığında 20$ complete versiyonunu aldığındada 40$gibi bir ücret talep ediyordu. bunların farkı fazladan içerisinde  geekbuddy,trustconnect ve bir yazılım daha vardı sanırım fazladan bunların bulunması başka bir + sı yok. oyüzden ücretsiz kullanabilirsin.

yok ben pro versiyonu kullanıyordum ama lisansı bitmek üzere ama ücretsiz versiyonuyla önemli bir farkı yoksa ona geçebilirim teşekürler biraz araştırayım ozaman

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

tek artısı lisansli olanların garantili olması :D

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim

Toplam Hit: 668 Toplam Mesaj: 5