Comodo Lisansı Yardım
-
arkadaşlar elinde comodo internet security lisansı olan varmı ? yardımcı olabilirmisiniz
-
comodo internet security zaten ücretsiz dağıtılan bir yazılım. pro vesiyonunu aldığında 20$ complete versiyonunu aldığındada 40$gibi bir ücret talep ediyordu. bunların farkı fazladan içerisinde geekbuddy,trustconnect ve bir yazılım daha vardı sanırım fazladan bunların bulunması başka bir + sı yok. oyüzden ücretsiz kullanabilirsin.
-
FCN bunu yazdı
comodo internet security zaten ücretsiz dağıtılan bir yazılım. pro vesiyonunu aldığında 20$ complete versiyonunu aldığındada 40$gibi bir ücret talep ediyordu. bunların farkı fazladan içerisinde geekbuddy,trustconnect ve bir yazılım daha vardı sanırım fazladan bunların bulunması başka bir + sı yok. oyüzden ücretsiz kullanabilirsin.
yok ben pro versiyonu kullanıyordum ama lisansı bitmek üzere ama ücretsiz versiyonuyla önemli bir farkı yoksa ona geçebilirim teşekürler biraz araştırayım ozaman
-
FCN bunu yazdı
tek artısı lisansli olanların garantili olması :D
-
tamam arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim