Comodo Sorunu
-
comodo girmek istediğim bir websitesini blokluyor. ben de kabul etmiyorum bu sitenin tehlikeli olduğunu diyorum devam et diyorum uzun bir aradan sonra sayfaya giremiyorum diyor .neyse comodoyu devredışı bırakayım bari dedim.hiçbir yerde bulamadım c nin dosyalarını tek tek açtım yok denetim masasında yok hatta görev yöneticisine bulduğum işlem adlarını yazdım gene yok allahını seven şu comodonun yerini söylesin çok fena yapacam o programı.
-
Programdan kaynaklanan bir şey değil o. Comodoyu kurarken Comodo DNS'lerini de giriyor o yüzden belirli siteleri blockluyor. Tahribatı bile blockluyodu.
DNS'leri kaldır sorun düzelir. -
dns lazım hocam ben programı toptan silmeyi düşünüyorum sokarım comodosuna allah belasını versin bu programın bilgisayarın bir yerine sinmiş her şeyime karışıyor bi türlü bulamadım yerini
-
walkingdead bunu yazdı:
-----------------------------dns lazım hocam ben programı toptan silmeyi düşünüyorum sokarım comodosuna allah belasını versin bu programın bilgisayarın bir yerine sinmiş her şeyime karışıyor bi türlü bulamadım yerini
-----------------------------
Hocam anlatamadım sanırım program engellemiyor. Comodonun dnsleri engelliyor. Tubitak'ın dnslerini falan kullan illa comodo şart değil. -
yani şimdi bilgisayarda comodo diye bi program yok olay internet üzerinden oluyor öyle mi?
-
yukarda mürid söylemiş.aşağdakı linkde anlatılmış dnsleri silmek eger bilmiyorsansa
http://mintywhite.com/windows-7/change-dns-server-windows-7/
-
walkingdead bunu yazdı:
-----------------------------yani şimdi bilgisayarda comodo diye bi program yok olay internet üzerinden oluyor öyle mi?
Öyle..
Comodo'nun savunma sistemi kuvvetlidir. Norton ve benzeri internet güvenliği yazılımları gibi siteleri program aracılığı ile engellemez.
Comodonun DNS'leri vardır ve engeller. Sitenin kaynak kodlarında bulunan zararlı yazılımın bilgisayarınıza sızması halinde Comodo Savunma sistemi bunu blocklar.
Comodonun en güçlü silahı Savunmasıdır. -
comodo iyi güzelde bi güncelleştirmeye kalktımı resmen pc nin anasını zikiyo.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------comodo iyi güzelde bi güncelleştirmeye kalktımı resmen pc nin anasını zikiyo.
Ben hiç sorun yaşamadım :F