Com.Tr İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

İyi günler,

Yakın zamanda peynircilik işiyle uğraşan birisi için websitesi yapıcam ve com.tr domain alıcam. Fakat ortada kafamı karıştıran bir durum var. Ticaret sicil belgelerinde firma adı B... Peynircilik diye geçiyormuş. Fakat bunlar benden B...Mandıra olarak almamı istiyorlar. Perakende satışlarda isimlerini bu şekilde kullanıyorlar. Sormak istediğim ticaaret sicil belgesinden farklı şekilde domaini alabilirmiyiz? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı?

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    alamazsın, en azından ben alamamıştım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Tabi ki alabilirsin fark etmez rahat ol önemli olan o sicil belgesini yanivergilevhasını yollaman o web sitesi ismi isterse zımbırtı.com.tr yap öenmli olan ositenin senin oşirkete bağlı olduğunu bilecekler alan adı isminde bir sakatlıkgörülürse şayet zaten onaylamıyorlar

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Sanırım denemekten bir zarar gelmez. Teşekkürler beni aydınlattığınız için.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    alamassan gel 10ytl farkla ben alırım :D şaka şaka nic.tr den alıyon dimi başkasına güvenme bu ko nuyda

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Alamassın. Ünvan neyse o adı alabiliyorsun, nic.tr'nin eski sistemi değişti. Yeni sistemde çok temkinli davranıyorlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Alamazsam olan bunların 5000tane kartvizitlerine olcak. Oraya mandira yazdırmışlar. Bide baya bi dağıtmışlar. Neyse ben denerim olmazsa olmaz. Nic.tr den başka yerdende almam zaten.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Şirketin ünvanını değiştirsinler o zaman =)
Toplam Hit: 1008 Toplam Mesaj: 8