Com.Tr Lere Whois
-
s.a bi com.tr sitesi var ve buna whois çekemiyorum nerden com.tr sitelerine whois çekebilirim bi bilginiz varmı arkadaslar..!!!
-
www.nic.tr den alan adı işlemlerine gir, ordan alan adı sorgulama bölümünden yapabilirsin...
-
Google yi aktif olarak hayatımıza sokmamız lazım. Uzantısı .com .org .net vb sık kıllanılanlar için whois.sc/siteadi nı kullan , diğerleri iin , örnek : schoolnet.ca nerenin dersen google.com u aç , " whois .ca " diye arat.. karşına whois siteleri çıkıcaktır..
-
Bu alan adı kullanımdadır, tahsis edilemez
diyo ve üstündede sadece domain alan kisinin bilgisi var ben mailini serverinin yerini felan öğrenmek istiyorum böyle biryer mümkünmü kardes ?
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Google yi aktif olarak hayatımıza sokmamız lazım. Uzantısı .com .org .net vb sık kıllanılanlar için whois.sc/siteadi nı kullan , diğerleri iin , örnek : schoolnet.ca nerenin dersen google.com u aç , " whois .ca " diye arat.. karşına whois siteleri çıkıcaktır..
arattım ama tüm whois siteleri com.tr uzantılı sitelerini taratmıyor :(
-
http://webmasterim.com/domain_sorgulama/domain_sorgula.php
buldum arkadaslar tskler linkide verdim böyle bi hizmet arayanlar için iyi olur diye
SAYGILARIMLA iyi çalısmalar..!!!
-
Removed...
-
bosuna kasıyonuz site falan hikaye
whois çekecen alan adının başına
www.nic getir Resmi sitesine gider :D
www.nic.tr www.nic.cc www.nic.gov www.nic.jp www.nic.as www.nic.at www.nic.hl www.nic.de www.nic.pl www.nic.bi www.nic.cn www.nic.co.uk www.nic.eu www.nic.be www.nic.it
Vs Vs Vs Vs :D
-
Removed...
-
hoca işimiz bu zaten sen bildiğini yazarsın ben bildiğimi yazarım böylece bilmediklerimizi öğreniriz.. :D