folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Con - LPT1 Sırrı

Con - LPT1 Sırrı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu windowsta bildiğiniz üzere ki bazı kişiler bilmiodur ms-dos kipi hariç normal kipte yani windowsta con, lpt1, lpt2... adlı klasör oluşturamıyoruz. Bu nedendir acaba sırrı ne bu olayın ms-dos ile oluşturdum bişe olmadı bu sefer silinemedi dosya gözükmüo :D yine ms-dos (cmd) ile sildim

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    sistem dosyları olabilitesi yüksek. yani windows onları kendine rezerve etmiş olabilir sonuçta sen kullanıcısın ms dos windows kandırmışsın windows u :) senin yapmamna izin vermiyo ama kendisi yapabiliyo demekki sistem dosyaları bunlar özel içerikli falan.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    sistem dosyası olsa veya öyle bi klasör olsa var der hata verir bu hiç yazılmıyor con yaz enterla eski adını alıyor

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    con adıyla bir klasör açamayız. Çünkü "con" "console"un kısaltmasıdır.(Arkaplan Komutları)
    DOS kullananlar bilirler ki eskiden "copy con" türünden bir komut vardı.
    Bu komut ile ekrandakileri dosyaya veya dosyadakileri ekrana yazdırabilirdiniz.
    Yani con isimli bir klasör kod çakışmasına yol açacağından Microsoft bunu bilerek bloklamıştır.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ltp1 felan da paralel portların yada bazı pci portları için sistemce oluşturulmuş servis isimleridir ondan.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 923 Toplam Mesaj: 5