Conctact Form 7 Kullanan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Kullananlar bilir wordpress de site üzerinden dosya ekiyle beraber mail göndermeye yarıyor.

benim sorum şu birden fazla dosya eki seçtirmem için ne yapabilirim ? 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam yeni konu açmıyayım bilen varsa arkadaşın konuyu baltalamadan bana pm gönderebilir mi :/ SMTP ayarlarını da yaptım eklentiyle ama olmuyor aşağıdaki hatayı veriyor.

"İletinizi gönderme başarısız oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin ya da yönetici ile başka bir yöntemle iletişime geçin."

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Hocam yeni konu açmıyayım bilen varsa arkadaşın konuyu baltalamadan bana pm gönderebilir mi :/ SMTP ayarlarını da yaptım eklentiyle ama olmuyor aşağıdaki hatayı veriyor.

"İletinizi gönderme başarısız oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin ya da yönetici ile başka bir yöntemle iletişime geçin."

WP-Mail-SMTP eklentisini kur. smtp ayarlarını doğru ypatığına emin ol hatta test maili gönder. eğer orası çalışırsa contact form 7  de

$headers = "From : $sender\n";

mail php içinde  şöyle bi satır var. bunun : noktasını kaldır

$headers = "From $sender\n";

şöyle yani 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 2659 Toplam Mesaj: 4