Conference Room Operserv Ve Key Koruması..
-
Conference Room pre2.2 win32 Kurulu Bir Makinam Var ve Operserv ve Momeserv Destekleyen bir keyim var.Bütün Herşey Güzel Çalışıyor Ama Operserv birtürlü Kullanamıyorum Bağlanmıyor..
Remote Consoldan ve Adminservden Operserv i Aktifleştirmeme Rağmen Girmiyor.Bu Konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim.
Birde ConferenceRoom Programında /oper key key Şeklinde Server Root Admin Yetkisine SAhip Olunabiliyor bunu nasıl engelleyeceğim hakkında yardımcı olabilirseniz çok çok minnettar kalırım. -
bende cr yi pc me kurdum bendeki sorun sadece benim girmem başka iple kimse giremiyor /oper key key bende ole bişe yok ilginçtir sendeki sen bunun kurulumundan biraz bahsedebilirmisin giremiyor kimse?
-
gokra sorun bilgisayarda paylasıma acık olan bilgisayarda irc server kursan calısmaz intercafe bilgisayarlarında.Kurcagın bilgisayar statik ip olcak kolay gelsin
-
Her hangi birConference Room a scriptle girme şansı varmı? varsa bunu gokhanvedegokhan@hotmail.com adresine birileri nasıl olduğunu anlatsın lütfen..şimdiden teşekkürler
Toplam Hit: 12604 Toplam Mesaj: 4