Config.Php
-
Arkadaslar ben php nuke kurdum lycos'a. Ama line 88 de hata veriyor. Biliyorum ki sorun config.php de. Bu dosyada yazilay kayik durumda oldugundan hata yaptim muhtemelen. Tekrar rtekrar denedim yine ayni. Acaba biriniz bana bir tane düzgün , nuke 7.0 config.php si yollayabilir mi? Gerçekten çok önemli...
-
config.php hostun ayarlarından dolayı da sorun verio olabilir.. config.php'yi milletten isticeene forumlarda araştır "lycos'ta phpnuke nası kurulur" die. bak incele hata yaptığın yeri gör bilgini ilerlet. en olmadı al bi tane orjinal config.php çek php designer 2005 (bedava), editörde renkli renkli düzgün incele ne nedir die alanları kendin doldur. önemli olan balık tutmayı bilmek, satın alma işini herkes yapıo...
-
Dostum hosttan dolayi olmadigini biliyorum. Öte yandan dikkalti okusaydin görürdün. Config.php de ne yapmam gerektigini biliyorum. Fakat dosyadaki yazilar kayik ve daha önce gördügümden biraz degisik. Dolayisiyla tereddüt ettim.
-
hata nedir ? Fatal Error gibi bir şeymi yoksa script calısmıyor same problems gibi bir index mi geliyor ?
-
wala ya a4tech kızacak ama ne gıcık bişi bu php :pP asp nin gözünü sewiyim... bende bi php-nuke kuruyum dedim plsk de nuke.sql gönderiom salak salak hatalar werio...
-
la kuramıyorsunuz neden php ye laf atıyorsunuz dünyanın en sikik databasei mdb, yahoo da php yi tercih ediyor düşünün artık :))
-
a4tech e katılıyorum Php den daha iisi Yok :D asp nin Aq :)
-
gıcık oldum ya... tripod.lycos.bilmemneye php-nuke kurdum plesk panelli biyere kurulmuyo hata werio (: hay ben bu mysql un...
-
ya zaten sorun orda... bizim hosttaki phpmyadmin de war bişi heralde... nuke.sql yi lycos a atarken sorun olmuo bizim hosta atarken yarısında hata werio... db oluştururken atiom 90tablo oluşturması gerekioya 36da filan hata werio... başka versiyonlarını denedim yine hata werio...
-
ya arkadaslar bırakın php-nuke ü. açık kaynak kodlu birsürü hazır portal var.nuke bana gore en cok hata veren portallardan biri ama web tasarıma baslamak icin gusel tabiki.ayrıca nuke'un bir dezavantajı boyutunun buyuk olması. 10mb yuk a.k dier portalar 1-2 mb fln.
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 10