folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Config.Php Dosyasıyla İlgili Sorunum Var

Config.Php Dosyasıyla İlgili Sorunum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmaster
    wepmaster's avatar
    Erkek

öncelikle hayırlı akşamlar  config.php dosyasını bi türlü çalıştıramadım ve neyi nereye yazacagımı bilmiyorum  yardımcı olursanız sevinirim...

config.php ve data12.txt adında 2 dosya var elimde bunlara

CHMOD 666 uygulayın  diyor ne demek oluyor. yapamadım bilen birisi var mı arkadaslar.

sen ve ben evlensek anan verir mi :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmaster
    wepmaster's avatar
    Erkek

data12.txt dosyasına yazma özelliği: KAPALI
    Dosyaya yazma özelliği atayınız. Mesajların kaydedilmesi için bu gerekli.

bunları için sevgi dolu yüreklerinize sığınarak cvp bekliyorum.yazma özelliği nasıl atayacagım ???

ilgilenenler mavidir_hayaller@msn.com  La irtibata geçsin gecenin bi vakti olmuş hala sitede birileri varsa yardım !!!!1

sen ve ben evlensek anan verir mi :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. Ftpye bağlan, sağ tuş tıkla config.php dosyasına...

Oradan permission aarlarının olduğu yer vardır...

CuteFtp yada FlashFxp gibi programlarla yaparsan daha kolay olur... www.phazeddl.com dan bulabilirsin bu 2 programıda..

Yada daha kolayı var, config.php dosyasını indir ftp den.. Notepadin içine sürükleyip ac. Gerekli ayarları config.php nin içinden yap sonra ftpye koy..

Zaten sadece mysql connection kullanıcı adı şifresi ve database namei soruodur onlarıda programın setupunda yaptın sanırım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 3