Consoleapplication1.Exe Missing Hatasının Çözümü Nedir ?
-
[Belgelerim\Visual Studio 2008\Projects\ConsoleApplication1\Bin\debug\ConsoleApplication1.exe missing ] Selam arkadaşlar C# programlamaya yeni başladım diyecekken daha ilk yazdığım şeyde bu hatayı verdi
çözüm nedir? anladığım kadarıyla bu nesne kayıp ama nereden bulacam ben şimdi yav ?? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
-
Neden console app?
-
build dedin mi:)
-
sandman: evet build dedim ama bişey farketmedi yav :S
Nespace valla ne ne demek istediğini anladım ne de neden app olduğunu? belki aplication dur diye aptal bir yorum yapayım..çünkü elimle yazdım,,kopyalayıp yapıştırmadım yazıyı :).. şu anda tekrardan kuruyorum umarım çaresi olur..
-
Visual varken neden console uygulaması kasıyorsun?
Modası geçti yani.
-
Okulda bunun eğitimini aldığımız için öğrenmek zorundayım..yoksa neden kasıyım ?
-
Komutlardaki büyük ve küçük harflere dikkat edilmediği için ConsoleApplication1.exe missing(kayıp) hatasını veriyormuş..Ben missing yazdığı için sorma gereği duydum ama hata kullanıcıdan olunca bu hatayı verirmiş..Yorum yapan herkese teşekkür ederim...
-
Console uygulamalari ile C# dilini en iyi sekilde ogrenirsin hoca.Ama visual olarak ise baslarsan kod fazla yazmazsan , projeler buyudukce surukle birak tikanacagi icin sen kod yazmak zorunda kalacaksin , bu noktadada konsol uygulamalari ile calismamis , C# dilinin otunu bokunu kurcalamamis olursan tikanir kalirsin.Iyidir sonuna kadar git console application gelistirerek .Zaman kaybi olarak algilama ilerde nimetlerinden faydalanirsin.
Toplam Hit: 2406 Toplam Mesaj: 8