folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Conter Strike İçin Gereken Programlar

Conter Strike İçin Gereken Programlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar önceden bende counter strike nin ilk çıkanı eski sürümü vardı 2 cd olarak kurup oynuyordum fakat şimdi ise tekrar kurulduğumda görüntü çok kötü oluyor hatırladığım kadarıyla eski counterin yanında bir de direct 9 tarzından bazı programlar yüklüyorduk ve oyun öyle açılıyordu şimdi ise ben hangi program olduğunu unuttum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    sxe kur netden oynıycaksan bıde patch

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    netten oynamıcam hocam counter strike ile birlikte çalışan bir program daha vardı onu kurunca daha iyi çalışıyordu fakat şimdi o programın adını unuttum adını unuttum bulabilsem oynuyacam da programın adını bilmiyordum direct 9 gibisinden bişey olması lazım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------
    netten oynamıcam hocam counter strike ile birlikte çalışan bir program daha vardı onu kurunca daha iyi çalışıyordu fakat şimdi o programın adını unuttum adını unuttum bulabilsem oynuyacam da programın adını bilmiyordum direct 9 gibisinden bişey olması lazım 
    -----------------------------

Grafik ayarlarında çözünürlüğü ayarladın mı hocam?Belki aklına gelmemiştir diye söylüyorum yanlış anlama :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet ayarladım da yine de olmuyo bir ek program ile birlikte çalışıyordu divix veya direct 9 muydu neydi bilemiyorum 

Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 5