Conuter Strike 1.5 Sıkı Anlayan
-
Sevgili muridler 4 5 ay öncesine kadar xp de pingsiz oynuyordum cs 1.5 i win7 yükledim swye giriyorum ilk baslarda 30 larda.Sonra durmadan degisiyor 70 oluyo 100 fln oluyor.Googleden Rate ayarlarını,Programlar,Sildm baştan yükledim,Modem res fln,İp degistirme hicbiri işe yaramadı.Bilmiyorum benle aynı sorunu yaşan olmuşmudur diye.Rate ayalarınımı düzgün yapamıorum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-
Anlayan ? Sıkıştırmak gibi olmasıbn :)
-
bendede aynı sorun var 1 2 aydır niye bilmiyorum yıllardır
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
fakat artık işe yaramıyo :D dediğinin aynısı oluyo ms den maç atamıyoruz.Ping yok gösteriyo ms 70-200 arası :D
-
ping neden yüksek olur
1-oynadigin serverdan kaynakli olabilir
2-Pc 'nin kalitesinden kaynaklanabilir ram işlemci ekrankarti ethernet karti vs
3-İnternet hizindan kaynaklanir (superonline fiber internetle girenlerin pingleri 5 - 6 bilaski şahidim )
4-cenabetsin
-
ex_interp 0.01
rate 25000
cl_cmdrate 101cl_updaterate 101
olarka dene bunlar klasik ayarlardır yine olursa cl_cmdrate yi 45 yap dahada olmaya devam ederse internet bağlantınla alakalıdır.
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
ping neden yüksek olur
3-İnternet hizindan kaynaklanir (superonline fiber internetle girenlerin pingleri 5 - 6 bilaski şahidim )
4-cenabetsin
-----------------------------pingle ramin işlemcinin ekran kartının ne alakası var anlamadım hahaha.
-
byeren bunu yazdı:
ping neden yüksek olur
4-cenabetsin
-----------------------------pingle ramin işlemcinin ekran kartının ne alakası var anlamadım hahaha.
-
Rate ayarları
rate 25000c cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 bunlar LAN game için olan rate lerdir varsa 100mb netiniz oynarsınız.
Net için bağlantıya göre rate ayarları bunlardır.Bunları temel alarak + - oynarak loss ve choke durumuna göre arttırabilir yada düşürebilirsiniz zira hat kalitesi herkesinki farklı.
1024k ADSL
rate 12000
cl_rate 9800
cl_cmdrate 43
cl_updaterate 402048k ADSL
rate 15500
cl_rate 12000
cl_cmdrate 55
cl_updaterate 52Gerçi senin sorunun rate ile alakalı değil xp de sorunsuz oynayabiliomuşsun sonuçta 7 ye geçtiğindeki kurduğun ethernet driverlarini sitesinden günçelle modem mtu ayarına bir bak 1492 manuel konumda olsun güvenlik duvarını kapat böle bir dene bakalım.Büyük ihtimalle 7 geçtiğin zaman kullandığın driverlarla ilgili bir sıkıntı var.
-
ayarlık bişey olacağını sanmıyorum win7 ile alakası olacağınıda pek sanmıyorum bu tamamen bağlantıdan kaynaklıdır
-
dyrnade bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
ping neden yüksek olur
4-cenabetsin
-----------------------------Ne mi alakasi var sök ekran kartini 256 lik bişi tak cs ye gir ondan sonra alakayi gör yegen