Converter Da Boyut Değişiyor
-
arkadaşlar bir sorunum var bilen biri varsa bi yardım etsin sevabına... Video yu hangi formata çevirirsem ceviriyim orijinal boyutu ya çok büyüyor ya da çok küçülüyor bu benim için ciddi bir sorun ... nasıl hallederim bilmediğim bir kısmımı var ?,, hiç olmadı boyutu en yakın olana çekmem lazım
-
Kullandığın video format değiştirici programda ''boyutları ayarla'' gibi bir özellik yok mu? Yoksa ''Hamster free video converter'' programını öneririm, kullanışı kolay ve boyutlandır seçeneği var.
-
hacı format değiştirdiğin zaman ses kalitesi görüntü şeysi felan derken bi çok özelliği değişiyo. o sebepten dolayı boyutu artıyor veya azalıyor. :)
-
hazır konu açılmışken sorayım:
hadi boyutun küçüldüğünü anladık, peki nasıl artıyor? eldeki malzeme belli sonuçta. kalite artmıyorsa boyut nasıl artabilir?
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------
hadi boyutun küçüldüğünü anladık, peki nasıl artıyor? eldeki malzeme belli sonuçta. kalite artmıyorsa boyut nasıl artabilir?
-----------------------------hocam görüntünün en ve boyunun arttıırıyorsun o yüzden artıyor boyut. ama böyle büyütmede verim alamazsın çünkü senin dediğin gibi kanak belli kötü bi görüntüyü büyüttünmü çamur elde edersin
-
ucenmi bunu yazdı:
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------hocam görüntünün en ve boyunun arttıırıyorsun o yüzden artıyor boyut. ama böyle büyütmede verim alamazsın çünkü senin dediğin gibi kanak belli kötü bi görüntüyü büyüttünmü çamur elde edersin
-----------------------------hmm mantıklı.. ilgin için saol hocam :)
-
EYWALLAH DOSTLAR SAGOLUN YARDIMLAR İÇİN ...
@ERERESEL settings var bende, arkadaşın dediği görüntü şeysi .) felan yapılıyor... ama orda ince bir durum var onu çözemedim.. olması lazım boyut düzenleyici en iyisi bi de senin programı kurup deneyim...