folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cook Gıcjık Bir Konu Heralde ?

Cook Gıcjık Bir Konu Heralde ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar aşagıdaki şeysi ben hazırladım daha iyi anlatabileyim diye.Şimdi bizim işyerindi ip cameralar var bu kameralara iş yerindeki bilgisayarlardan yani local ağdan girip seyredebiliyorum.Router ise çok gıcık bit güvenlik koyuldu telekom tarafından dışarıdan bağlanamıyorum.Yani şimdi diyorum ki ben PC1'e nasıl bir server kurmalıyım ki BENİM evdeki PC serverine görüntüyü aktarsın.Mühim olan PC 1 e server nasıl bir server kurmak ordaki görüntüyü benim pc ye aktrmak için.Yardım ederseniz cooooooookkk büyük bir dertten kurtarırsınız kardeşlerim şimdiden allah razı olsun yardım edenden etmeyenden.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    öncelikle durumu mükemmel bir seviyede acıklamışsın dostum.Bir iki sorum var ip cam ara yüzüne bir programlamı ulaşıyorsun yoksa server web tabanlı erişimi destekliyormu?Benim önerim VPN kurman böylelikle evde kullandıgın pc direk olarak şirket networküymüş gibi baglanabilir.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

Eğer işyerinin dışarıya yani internete bağlantısı var ama routerdeki güvenlik politikası sebebiyle dışarıdan içeriye bağlanamıyorsan, sana LOGMEIN i tavsiye edebilirim.

Logmein in free sürümü bile senin işini görür, ama izleyeceğin yerdeki ekran kalitesi hakkında şu anlık bir bilgim yok.

Ben de bir firewall arkasından logmein ile evdeki makinemi izleyebilmiştim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
    öncelikle durumu mükemmel bir seviyede acıklamışsın dostum.Bir iki sorum var ip cam ara yüzüne bir programlamı ulaşıyorsun yoksa server web tabanlı erişimi destekliyormu?Benim önerim VPN kurman böylelikle evde kullandıgın pc direk olarak şirket networküymüş gibi baglanabilir.
    -----------------------------
    Hayır arkadaşım programla değil web üzerinden html gibi işte seyrediceem.VPN sorunu çözermi bilmem ama bu şirket telekomunikasyonun kendine özel hostundan internet erişimi yapıyor.Demek istediğim pc1  benim pc servere upload yapacak. tşkr.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    yukardaki arkadaşında önerdigi gibi bir program kullanabilir yada elle vpn ayarlıyabilirsin....Vpn zaten bu tarz bir çok uzaktan baglantı sorununu çözen bir yöntem.Alternatif olarak remote desktop programlarıda kullanabilirsin ama performans'ı bence vpn kurulumu kadar yüksek olmayabilir.Üstelik yine sorunlada karşılaşabilirsin.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 5