Cool Skin
-
slm müritler bi sorum olcaktı philips hs-8020 cool skin almayı düşünüyorum. ilk defa kullancam almadan önce nelerine dikkat etmem gerekir, neyine önem vermeyelim, tavsiye edeceniz bi ürün varmı ?
-
Bende 7740 var. Sakallar dönmesi sorunu olduğu için jilet çok fazla tahriş ediyor. O yüzden almıştım. Tam olarak problemi çözmedi ama jilete göre daha az tahriş ediyor. Çok fazla şikayetim yok makineden. Faulleri düzeltme aparatı var ama zor geliyo biraz oraları almak jiletle düzeltiyorum.
Şimdi varmı bilmiyorum ama kampanyası oluyo Philipsin. 60 günlük deneme süresi veriyo sana. Beğenmezsen ger veriyosun ürünü. Ben öyle almıştım. Sitesinden bi araştır istersen.
-
Çok pahalı geliyor 400ytl gözden çıkaramıyorum. Daha bugün cilet füzyon pavır aldım bu yüzden :)
-
Erkek adam makinayla traş olmaz hoca...

-
en iyisi geri iadesi olanlardan alıp deneyip karar vermek olcak herhalde. avantajları dezavantajları neler peki
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Erkek adam makinayla traş olmaz hoca...

-----------------------------guclucum dogrusun valla..
ben ustura kullanmayan erkege erkek deyip suratına bakmam
-
Ne cool skin i ne usturası dostum uzat sakalları ayaklarına kadar walla süper olur bak
-
petal gercekmi söylüyon makaramı yapıon :P kızlar baska zmn erkeklere kendilerine bakmıyolar die söylenip dururlar bakıncada yüzlerine bakmazlar sizi anlamk gercekten zor