Cooler Master U3 Notebook Soğutucu Test
-
Arkadaşlar bu ürünü almış bulunmaktayım. Ürün oldukça hoş ve güzel alümiyum zaten.
Altında 3 adet fan var yerleri değiştirilebilir. İstediğiniz yere yerleştirebiliyorsunuz. En güzel yanıda bu sessiz çalışor. Fan devir ayarı var ister hızlandırıp isterseniz yavaşlatabiliyorsunuz.
benim aldığım ürün U3 modeli 3 fanlı 15 ve 19 inç laptoplara göre. Laptopum 14.1 inç masaüstünde kullanacağımdan dolayı 3 fanlısını tercih ettim. Adaptör yok içinde güç giriş yeri yok. Ama usb ile fişe bağlanabilir. Ürün hoşuma gitti. Soğutucusu gayet iyi. Fanları ister laptopun içine üfletebiliyorsunuz isterseniz içindeki havayı dışarı atabiliyor. Aldığınızda içindeki havayı dışarı atıyor. Bu içinin tozlanmasını önlüyor. Bir kaç resim koyuyorum.

-
Sorulacak sorulara göre resim eklemek için burayıda alayım
Sıcaklık değerleri 10 15 dk arası bu şekilde soğutucuz

Soğutuculu bu şekilde.

-
ucuza bulabileceğimiz bir site söyle hocam birde dadından yinmez :D piyasa fiyatı 90 lira civarıymış :|
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
ucuza bulabileceğimiz bir site söyle hocam birde dadından yinmez :D piyasa fiyatı 90 lira civarıymış :|
-----------------------------valla hocam aynen öyle bnde 90 a aldım kargosu dahil. ebayda çok ucuzda buraya kargo parasıyla aynı fiyata geliyor. bunun U2 si var oda 50 70 arası piyasada değişiyor. ama almışken 3 fanlı almak daha iyi
-
ne kadar etkili olduğunuda bi anlat hocam nasıl üflüyor onu öğrenmek istiyorum . Bazıları var bildiğin hava pompası gibi hava üflüyor bazısı var sadece yelliyor resmen.
-
Ben bunu evde kendim yaparım la :D
-
hocam laptopun un bu ürün takılıyken-takılı değilkenki sıcaklık değerleri de koyarsan daha iyi olur.
-
Evet sıcaklık değerlerini de paylaşman iyi olur.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam laptopun un bu ürün takılıyken-takılı değilkenki sıcaklık değerleri de koyarsan daha iyi olur.
-----------------------------Koydum hocam 2. mesajımda ürün elime yeni geçtiğinden tam yerlerini ayarlayamadım.
Hava olarak şuanda içine üflüyor orta seviyede