Çöpçüler Kralı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

slm hcılar bana en acilinden bu film lazım indirebileceğim yer mekan bilen varsa bi bakıversin. müteşekkir kalırım

kemal sunal çöpçüler kralı :D tsk.. ;D:

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mümkünse kemal sunal serisi (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Gizemli banlı olmasa yardımcı olurdu :)

edıt : http://video.google.com/videoplay?docid=-2270629192230131376&hl=fr onlıne ızle :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

hacı cd ye çekeem yavv....

ah şu gizemli tamda küfredecek zamanı buldu ...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    süğpersin aeby süper. keşke tek link verseydin. rapid premium acountumuzd yok:D nese idare edecez.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

imran268 bunu yazdı:
    -----------------------------
    süğpersin aeby süper. keşke tek link verseydin. rapid premium acountumuzd yok:D nese idare edecez.
    -----------------------------

:D buldun da bulandırıyorsun.. 

Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 7