Copy/Paste Ciler
-
Arkadaslar copy paste yapmayin fazlaca.Propaganda sadece ve sadece insanlari bir olaydan sogutur.Turkcu olmakla kendini nitelendiren insanlar loshmil ve Goktug harici copy paste yapanlar tarti$maya yeni bir boyut kazandirmaktansa tarti$mayi bitiriyorsunuz...Her yerde ayni kelime kombinasyonlari gormek insana bikkinti veriyor.Eger bir dusunceyi savunuyorsaniz bunu kendi deger du$uncelerinizden beslenerek savununuz...
Yaptiginiz sey insanlari sogutuyor.Goktug karde$im eminim ki cok temiz birisi ve de olaylari cok mantikli yorumlayabiliyor.Birakin copy paste yapmayi da Goktug"un karinca kararinca yazdigi yazilardan zevk alin.Kar$i ciktiginiz bir durum varsa da soyleyin ne oldugunu... -
Unutmayin ki haksiz da olsa amerikadaki ermeni propagandasinin bazi yerlerde FOS olmasinin nedenlerinden biri de Amerikalilarin Ermeni propagandasindan artik BIKMI$ olmasidir...
Adamdan ekmek istesen ilk lafi genocide...Su istesen 1915...
Propaganda yapmak degil,dogruya ula$mak her insanin amaci olmali.Ama yanli$ ama dogru, eger bir dusuncen varsa bunu propaganda yolu ile anlatmaya calismak senin cabalarini bastan bo$ cikarir.Ayrica Turk milleti propagandanin P sini sevmez.Bize gore bir i$ degil propaganda.Yahudi i$idir bize uymaz...
-
AYRICA SITEYE GOZ GEZDIRDIM...BEGENDIGIM YERLERI VAR BEGENMEDIGIM YERLERI VAR.BIRINCISI EN AZINDAN KURT SORUNU DIYE BIR OLAY OLDUGUNU VE BUNDAN TURK MILLETININ FAZLASIYLA ZARAR GORDUGUMUZU BIRAZ FANATIKCE DE OLSA ANLATMI$...
TARIH BILGISINDEN YOKSUN BIR INSAN DA KIZIL SACLI TURK OLMAZ DEMI$.AVRUPALI KAVIMLER HUNLAR HAKKINDA NE DEMI$TIR ONU BILMEDEN TURKLER KIZIL SACLI OLMAZ DEMI$LER.SADECE KIZIL SACLI OLAMAZ.BAK BEN KIZIL SACLIYIM VE YORUGUM...BUNA NE DIYECEKSINIZ BAKALIM.TURKLUGUME LAF ETTIRMEM...GURURLA BEN TURKUM DERIM HER ZAMAN.YANLI$ BILGILERDEN YOLA CIKARAK TURK SOYLE OLUR SOYLE OLMAZ DERSENIZ ORADA HOP DENIR ADAMA.AYRICA TURK MILLETI KIMIN DOGRU KIMIN YANLIS OLDUGUNU BILIYOR,YAVA$ YAVA$ TA OGRENIYOR...
GOKTUG KARDE$IM LAFIM SANA DEGIL SEN DEGERLI BIR TURKSUN
KIZIL SACLI TURK OLAMAZ LAFINA DA ANCAK SUNU DIYEBILIRIM...
INADINA TURKUM.INADINA TURKUM.INADINA TURKUM
Toplam Hit: 1896 Toplam Mesaj: 3