Core 12 (Yardımcı Olun Lütfen)
-
selamın aleyküm dostlarım:
öncelikle bayramınız mübarek olsun.dostlarım bana core 12 programının download linki lazım elinde olan varsa lütfen ekleyebilirmi acaba?bide kullanımı hakkında bilgisi olan varsa aranızda anlatabilirmi?şimdiden herkeze tşk ederim
-
aleyküm selam
-
-
essan hoca cok tesekkür ederim senin verdigin eğitim videoları sanırım onlarada ihtiyacım vardı fakat ben programı download etmek istiyorum sanada ayrıca tşk ederim tekrardan kullanmasını da bilmiyodum kesin ögrenmem lazımda :$
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------
essan hoca cok tesekkür ederim senin verdigin eğitim videoları sanırım onlarada ihtiyacım vardı fakat ben programı download etmek istiyorum sanada ayrıca tşk ederim tekrardan kullanmasını da bilmiyodum kesin ögrenmem lazımda :$
-----------------------------hoca elimde corel draw X3 son sürümü var istiyorsan onu upload ederim.
-
corel 12 tavsiyemdir 13 hem biraz gec kaydediyor birkacda eksisi var gibi ama eps lerin hepsini sorunsuz aciyor avantaj olarak
-
buyur arkadaşım corel draw 12
http://www.brothersoft.com/corel-draw-download-50887.html
Local download: CGS12_TBYB_EN.exe yazısının üzerine gel sağ tuştan flashget ile indir.
Serial : DR12CCM-7820171-UQK DR12WRS-5096179-VPV
S/N: dr12wex-1504397-kty
S/N: DR12WEX-1504397-KTY
s/n: DR12CED-8048367-SMB
S/N: DR11CRD-0012082-DGW
S/n: DS11CRF-0362846-YCK
S/N: DS11WRC-1289821-VAHbunlarda 12 sürümünün serialleri. 13 sürümünede istersen onuda upload ederiz hoca tabii cevap yazarsan.
-
madem allahın selamı videolardan bende istifade etmek isterim aleyküm selam :D
-
essan hocam cok cok tşk ederim 13 gerekmiyor 12 işimi görüyor ilgin için tşk ederim cvp yazmak için geç kaldım kusura bakma artık :D iş güç işte
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------
essan hocam cok cok tşk ederim 13 gerekmiyor 12 işimi görüyor ilgin için tşk ederim cvp yazmak için geç kaldım kusura bakma artık :D iş güç işte
-----------------------------yok hoca ne kusuru estağfurullah keyfine bak.