Corel Draw + Photshop Zemin Yada Kullanabileceğim Envanterler
-
arkadaşlar corel draw kursunu bitirdim...
phtoshop hiç bilmiyorum onada kendim çalışıyorum...
Bana kullanabileceğim envarterleri gösterebilirmisiniz.
Yani tol gösterin istiyorum diğer bir deyişle...
İlk olarak çok kısıtlı zemin fotoları var elimde ... Bi kart vizit tasarımı yapacam arka plana koyacağım zemin yok mesela
yada bir broşür yapacağım yine zemin yok ...
Bunun gibi bana elinde güzel zeminleri olanlar upload yapabilirmi ?
Photoshop hiç bilmiyorum sıfırdan hangi siteden öğrenebilirim ?
Photoshopda fırçalar var diyolar bunlar corel deki makrolar gibi bi şey mi oluyor ?
Lütfen destek verin...
Herkese Teşekkürler :)
-
kardeş photoshop'ta fırçalar yani brushlar vardır bunlar brush tool aracı ile kullanılırlar dışarıdan yeni brushlar eklenebiliyor photoshop'a corel'da makro demişsin coreldeki makro olayana benzer olay olarak photoshop'ta actionları gösterebiliriz + photoshop'ta arkaplanlarda kullanabilmek için Gradient'ler var birde style olayı var styler var dısarıdan baska özel styler'de ekleyebiliyorsun bunlarda hazır yazı şekilleri misal bir yazı yazıyorsun style ile hazır renk kenar vs. belirliyorsun
-
hocam ps deki fırça şöyle; mesela bir resim üzerinde silgi ile silerken şekilli silme gibi. ps tamamen hayal gücüne ve elindeki ögelerin kombinasyonuna bağlıdır. bunu zamanla anlarsın. sen brush indir ve nasıl yükleneceğinide bulursun nette. kendin yavaş yavaş kullandıkça öğrenirsin. photoshopun mantığı corelden biraz farklıdır. coreldeki gibi hazır zeminlikler vs üzerinde oyna ungroup yap dağıt renk ver vs değildir :) kendi tarzını kendin verirsin. Unutma; bi kaç şeyin birleşimiyle olur genelde güzel şeyler ps de :)
çok yaşayın ve sizde görünüz :)
-
paylaşabileceğiniz makrolar , ps fırçalar , action lar bunlardan bana gönderebilirmisiniz
bide style lar diyorsunuz ve bide zeminler
çok şeymi istedim ki :)
-
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=photoshop+brush+indir
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=photoshop+style+indir&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
aramaya inan :) kolay gelsin
-----------------------------:))