Corel Draw X3 Konusunda Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Yeni kurduğumuz reklam şirketimizde corel draw kullanmaya çalışıyoruz. Bazı eksiklikler yaşıyoruz. Bize corel programı hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı. İlgilenen arkadaşlar lütfen msn adresini yazsınlar. Takıldığımız yerde kendilerine danışalım. Programı daha önce kullandık fakat biraz ara verince bayağı şeylerin değişmiş olduğunu gördük. Bizlere yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek
    thehunturk verdiğin likler için teşekkürler fakat bizde x3 yüklü kullanımı aynımıdır ben konuya biraz yabancıyımda. Ayrıca birşey sormak istiyorum. halka içine bir yazıyı nasıl oturtturuyorsun dairesel şekilde hangi menüden. transtation ne deniliyor ona

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    hacı ayıpsın corel drawda hertürlü yardımı yapabileceğimiz kadar yaparız :) corel 8 den beri ne biliyosak öretmeye çalışırız :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    espir bunu yazdı:
    -----------------------------
    thehunturk verdiğin likler için teşekkürler fakat bizde x3 yüklü kullanımı aynımıdır ben konuya biraz yabancıyımda. Ayrıca birşey sormak istiyorum. halka içine bir yazıyı nasıl oturtturuyorsun dairesel şekilde hangi menüden. transtation ne deniliyor ona
    Hocam ben kullanıyorum version 11 ile x3 arasında sadece görsel değişiklik ve de bir kaç ufak değişiklik var yani hiç sıkıntı çekmezsin emin ol.  %95 aynı

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MHACK
    MHACK's avatar
    Erkek

espir bunu yazdı:

Paylaşım için saol arkadaşım...

Mehmet
Toplam Hit: 1332 Toplam Mesaj: 6