Corel Videostudio X2 Profesyonel
-

Evet şimdi program açıklamasını ben yazam bari :)Program önceki sürümlerinden ek olarak HD desteği v Youtube tam uyumluluk vermektedir yeni eklenen efekt ve animasyonlar şuan piyasada başkalarına nazaran daha iyi bir konumda olduğunu göstermektedir. Youtube kullananların kolay youtube çıkışı vermekte videonuzu yükelediğinizde convert etmek için fazla beklememektesiniz. Aynı karade bir kaç pencere seçeneğini bu sürümde görebilirsiniz.Sistem minimum Gereksinimlerimiz:
- Intel Pentium 4, AMD Athlon XP (equivalent) or higher recommended
- Microsoft Windows XP SP2 Home Edition/Professional, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional x64 Edition, Windows Vista
- 512 MB of RAM (1 GB or higher recommended)
- 1 GB of available hard disk space for program installation
- Windows-compatible sound card (multi-channel sound card for surround sound support recommended)
- Windows-compatible DVD-ROM for installation
- Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, QuickTime®, Windows Media® Format, DVR-MS, MOD (JVC® MOD File Format), M2TS, TOD, BDMV
- Audio: Dolby Digital® Stereo, MP3, MPA, QuickTime, WAV, Windows Media Format
- Images: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF
- Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)
Video çıkış formatlarımız:- Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, QuickTime, RealMedia™, Windows Media Format, FLV
- Audio: Dolby Digital Stereo, MPA, WAV, Windows Media Format
- Images: BMP, JPG
- Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)
- Media: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R Double Layer
Download linkimizBoyutu: 170 MBrar şifresi: www.hepsibeles.net -
untumadan program hakkında sorularınızı da cevaplar kullanımda yardım olmaya çalışırım
-
Ulead Video Studüo'ya çok benziyo bu. Hatta efektlerin aynısı var ss'de. Yalnız galiba bu birazdaha gelişmiş.Gerçi zaten ikiside corel'in. Bi indirelim bakalım nasıl bişeymiş. Paylaşım için saol kardeşim eline sağlık..
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
Ulead Video Studüo'ya çok benziyo bu. Hatta efektlerin aynısı var ss'de. Yalnız galiba bu birazdaha gelişmiş.Gerçi zaten ikiside corel'in. Bi indirelim bakalım nasıl bişeymiş. Paylaşım için saol kardeşim eline sağlık..
hoca corel le ulead aynı şirket :) sudyo 10 kullanıyodum ben sonra son sürüm indirem dedim -
efet hojam aynı şirket işte ikiside corel'miş zaten sonradan farkettim :)
kurdum kullandım uled video stüdüonun aynısı. sadece siyah bir teması var artı çizim tuali eklenmiş bide efektler filan biras qeliştirilmiş. Metin yazılarıda efektler verilmiş. Güsel..
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------efet hojam aynı şirket işte ikiside corel'miş zaten sonradan farkettim :)
kurdum kullandım uled video stüdüonun aynısı. sadece siyah bir teması var artı çizim tuali eklenmiş bide efektler filan biras qeliştirilmiş. Metin yazılarıda efektler verilmiş. Güsel..
%100 kullanımını bilmiyosan farkı anlayamazsın :) ama kullanımı aynı
-
saol hacı makbule geçti
-
ulead video studio işimi görüyo şimdilik gerekirse buunu da kullanırız
-
eyw saol alper