Coreldraw Kullanmasını Bilen Biri Var Mı?
-
hocalar merhaba, davetiyeler ile ilgili küçük bir sikinti var. bundan dolayı CorelDraw bilen hir arkadastan küçük bir iyilik isteyecektim. 1) giyotin ile kesileceği için kesilecek yerleri belirtmek gerekiyormuş 2) baskıyı siyah beyaz yapacağımız için ona uygun bir çerçeve gerekli 3) A4 boyutunda ki kağıdin yatay konumda 1/4 ölçüsünde olacak şekilde konumlamak istiyorum. yani bir A4 boyutunda ki kağıttan 4 davetiye çıkacak şekilde. 4) yazı stili okunabilir el yazısı olmalıymış. 5) isimler, davetiye üstüne yazılacak davet yazısı pm ile iletcem 6) hazırlanan dosyayı pdf olarak kaydederseniz çok güzel olur. 7) bu kadar yeterli, Hadin eyvallah...
-
Hocam Şuan işteyim aksama kadar çözülmesse eve geçince yardımcı olurum
-
lacuradeamore bunu yazdı
Hocam Şuan işteyim aksama kadar çözülmesse eve geçince yardımcı olurum
eve kaçta geçiyon? -
Askerde çiziciden (plotter) çıktı almak için Corel Draw kullanıyordum. Dediklerini yapması kolay, tek sorun artık linux kullanıyorum. Inkscape CorelDraw'la yarışamaz ama kimse çıkmazsa onda yaparım istersen.
-
telekom bunu yazdı
Askerde çiziciden (plotter) çıktı almak için Corel Draw kullanıyordum. Dediklerini yapması kolay, tek sorun artık linux kullanıyorum. Inkscape CorelDraw'la yarışamaz ama kimse çıkmazsa onda yaparım istersen.
özelden pm atıcam şimdi bilgileri, sonucu off olarak alabileceksem sikinti yok
Toplam Hit: 874 Toplam Mesaj: 5