folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Corolla Orjinal Teybine Usb Takmak İçin Kablo?

Corolla Orjinal Teybine Usb Takmak İçin Kablo?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Iyi geceler muridler aracimin üzerinde orjinal teyibi var yol bilgisayarını kaybetmemek için ve sesininde gayet iyi olduğunu düşündüğüm için degistirmek istemiyorum. Ama bu orjinal teyibede flash takmak icin teyibin arkasina takilan soketli bi kablo var. Nette arastirdim kutulu sekilde hafiza kartli usb li ve ipod girisli var fiyatina 150 lira diyorlar buda cok cok fazla geliyor tabiki benim istedigim sadece flash takmak icin bi kablo ihtiyacim var bu konuda bana yardimci olursaniz çok memnun olurum. Geceniz iyi olsun...

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

arkadan kablo takılan teyip ilk defa duydum müdür  kafa basmadı anlamadım tam olarak

ama bizim marketçiye şöyle bi çözüm bulduk 

aux kablosu ile dandik usb okuyabilen bi mp3 player taktık felaket birşey oldu

yok olmaz dersen

bide fm mp3 transmitter tak çakmaklığa gitsin yollar senin olsun

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

arkadan kablo takılan teyip ilk defa duydum müdür  kafa basmadı anlamadım tam olarak

ama bizim marketçiye şöyle bi çözüm bulduk 

aux kablosu ile dandik usb okuyabilen bi mp3 player taktık felaket birşey oldu

yok olmaz dersen

bide fm mp3 transmitter tak çakmaklığa gitsin yollar senin olsun

Hocam fm transmitterde ses kalite kaybi oluyor o yüzden sevmiyorum.  Teyibide orjinallik bozulmasin diye degistirmek istemiyorum ve çokta iyi ses veriyo o yuzden bu kabloyu arastiriyorum

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

o kablo dediğin sadece kablodan ibaret değil. bahsettiğin aparatlar genelde orjinal teybe cd changer olarak gözükür ve araç teybi ile tam kontrollü çalışır. direksiyon kumandan ile kontrol edebilirsin yani. aux olayında ise direksiyon kumandası sadece ses açıp kısar şarkı değiştirme olayı olmaz. mecbur alacaksın o aparatı.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 4