Corsairs Setup Problemi
-
indirdiğim dosyalar aşağıda ki gibidir
Corsairs.mdf
Corsairs.mds
CorsairsXPInstaller.exe
corsairsXPınsteller ı çalıştırıom her şey güzel gidior ama dil farklı lehçe midir nedir anlamadım daha sonra şöle bişi çıkıor

ne yaptım ne ettiysem kuramadım e sürücüsü çıkıor onu değiştdirdim filam kuramadım çok pis deli oldum sinirlerim altüst halbuki çok basit bişi belki ama yapamadım yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim 200 küsür mb tı silip atmak istemiorum ve bu oyunu seneler sonra yeniden buldum yardım eden hayır duamı alıcaktır bilgilerinize....
-
hocam o oyunun bütün partlarını indirdiğine eminmisin başka bi partı istiyor olabilir
-
hocam o oyunun bütün partlarını indirdiğine eminmisin başka bi partı istiyor olabilir
-
evet eminim indirdim tüm partlarını
-
sen ordan niye kuruyorsun ki yanda mds ve mdf var büyük ihtimalle o senin yüklediğin patchdir..
daemon ile önce mdsyi göster setupu öyle yaptır. yani status barda elektirik logosu gibim bi simge gelcek daemonun simgesi ona gelecen sağ tıklıcan ilk satıra cıkacan > device bilmem kac yazar oraya gelecen -> bi sekme daha acılcak mount diceksin , ordan mdsyi göstereceksin...
eğer anlamadıysan resimli anlatım yaparız..
edit :
info.txt var onuda bi oku hocam.. -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------sen ordan niye kuruyorsun ki yanda mds ve mdf var büyük ihtimalle o senin yüklediğin patchdir..
daemon ile önce mdsyi göster setupu öyle yaptır. yani status barda elektirik logosu gibim bi simge gelcek daemonun simgesi ona gelecen sağ tıklıcan ilk satıra cıkacan > device bilmem kac yazar oraya gelecen -> bi sekme daha acılcak mount diceksin , ordan mdsyi göstereceksin...
eğer anlamadıysan resimli anlatım yaparız..
edit :
info.txt var onuda bi oku hocam..
-----------------------------eyvallah sağolasın denedim hacım olmadı yeterli disk alanı yok dedi :D
deli olucam krizantem çiçeğine döndüm sağol ya fikirin için