folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Corsairs Setup Problemi

Corsairs Setup Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

indirdiğim dosyalar aşağıda ki gibidir

Corsairs.mdf

Corsairs.mds

CorsairsXPInstaller.exe

corsairsXPınsteller ı çalıştırıom her şey güzel gidior ama dil farklı lehçe midir nedir anlamadım daha sonra şöle bişi çıkıor

ne yaptım ne ettiysem kuramadım e sürücüsü çıkıor onu değiştdirdim filam kuramadım çok pis deli oldum sinirlerim altüst halbuki çok basit bişi belki ama yapamadım yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim 200 küsür mb tı silip atmak istemiorum ve bu oyunu seneler sonra yeniden buldum yardım eden hayır duamı alıcaktır bilgilerinize....

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

hocam o oyunun bütün partlarını indirdiğine eminmisin başka bi partı istiyor olabilir

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

hocam o oyunun bütün partlarını indirdiğine eminmisin başka bi partı istiyor olabilir

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

evet eminim indirdim tüm partlarını

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sen ordan niye kuruyorsun ki yanda mds ve mdf var büyük ihtimalle o senin yüklediğin patchdir..

daemon ile önce mdsyi göster setupu öyle yaptır. yani status barda elektirik logosu gibim bi simge gelcek daemonun simgesi ona gelecen sağ tıklıcan ilk satıra cıkacan > device bilmem kac yazar oraya gelecen -> bi sekme daha acılcak mount diceksin , ordan mdsyi göstereceksin...

eğer anlamadıysan resimli anlatım yaparız..

edit :

info.txt var onuda bi oku hocam..

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

sen ordan niye kuruyorsun ki yanda mds ve mdf var büyük ihtimalle o senin yüklediğin patchdir..

daemon ile önce mdsyi göster setupu öyle yaptır. yani status barda elektirik logosu gibim bi simge gelcek daemonun simgesi ona gelecen sağ tıklıcan ilk satıra cıkacan > device bilmem kac yazar oraya gelecen -> bi sekme daha acılcak mount diceksin , ordan mdsyi göstereceksin...

eğer anlamadıysan resimli anlatım yaparız..

edit :

info.txt var onuda bi oku hocam..

-----------------------------

eyvallah sağolasın denedim hacım olmadı yeterli disk alanı yok dedi :D

deli olucam krizantem çiçeğine döndüm sağol ya fikirin için

Toplam Hit: 1399 Toplam Mesaj: 6