Cort X11 Kullanan Yada Bilen Var Mi?
-
arkadaslar bu gitari satin almayi düsünüyorum da öncesinde bi JACKSON almaya karar vermistim ancak satan elemanin karsilastirmasina göre cortx6 yada x11 al gibi birsey duyunca bende almaya karar verdim
330 ytl ye temiz bi x11 buldum ne dersiniz muridler
iyi midir saglam midir? -
hoca simdi bi suru yorum patlar ama ben x6 kullandim 6-7 ay kadar. Gayet guzel tonlarida iyi. 330 ytl ye temizini bulmussan al derim pisman olmassin.
-
Hiç haz ettiğim bir gitar değil.
-
sana cort yerine ibanez tavsiye ederim.
cort'n manyetiklerinden performans bekleme.
alırsanda modifiye parasınıda cıkar.
ama yapacağın müzik türünüde yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sana:)
-
ii bişeyler yapmak istiyosan ( kullanan muritler yanlış anlamasın tamamen kişisel görüşüm) cort un evil serisi dışındaki gitarları harbiden "cortt" tur.. En azından üstündeki manyetiklerle.. Gruptaki diğer elemanda Cort x2 war EMG 81-85 taktırdı şu an milyarlık gitarlardan sağlam oldu.. Alacaksan gzl 2 manyetik parasını da gözden çıkar derim..
-
birader zaten bildigim kadariyla cort x11 in üstünde EMG 81-85 var... ee milyarlik mi oldu simdi gitar?
-
dostum x11 de mightimite motherfucker var EMG 81/85 olsa arkadaşa hiç durma al derdim çünkü onları 2. elden satsa zaten çıkartır werdiği parayı..
-
valla paran varsa jacksondan(amerika yapımı olursa) şaşma ama yüksek model jackson alamıcaksan kesinlikle al derim kelepir mal hemde güzel gitar x-11 bilmeyenler ne kadar kötülese de çok güzel verim alırsın
tabi abi alırken kontrol et, floyd sağlammı falan akort kaçırıyomumanyetiklerde problem var mı...vs...
-
eywallah dostum adamla anlastim aliyorum zaten bu arada iyice bi arastirdim 2007 yapimi olanlarda emg 81-85 var öncekilerde arkadasin dedigi manyetiklerden var.. benim alacagim 2006 yapimi..
-
iyi bulmu$un hacı koş git al ama ibanez bencede daha iyi x11 baya kaliteli tonlar metalikler klavye iyidir ;)
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------eywallah dostum adamla anlastim aliyorum zaten bu arada iyice bi arastirdim 2007 yapimi olanlarda emg 81-85 var öncekilerde arkadasin dedigi manyetiklerden var.. benim alacagim 2006 yapimi..
-----------------------------2007 lerden sonra EMG Hz war die biliordum allah allah.. Neyse hayırlı olsun hocam güle güle kullan :)