Cossacks
-
hacılar biri bana cossackın linkini werebilir mi bulamadım?
-
zamunda linkini yükledim burdan indirirsin
http://hotfile.com/dl/125229656/82cccdd/Cossacks_-_Back_To_War.exe.torrent.html
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
zamunda linkini yükledim burdan indirirsin
http://hotfile.com/dl/125229656/82cccdd/Cossacks_-_Back_To_War.exe.torrent.html
-----------------------------eyvallah hocam geçen başka bi yerden indirmiştim daha sanal diskte açınca isoyu virüs anırmaya başlamıştı :D
-
oyun güzelse akşam indirip deniyim
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------strateji seviyorsan indir oyna kanka güzel oyun
-
kapil bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------strateji seviyorsan indir oyna kanka güzel oyun
-----------------------------bakam akşam netten karşılıklı olmuyor mu la kapışak :F
-
Ben nedeyse hayatımda hiç strateji oyunu oynamadım kolay öğrenebileceğim türkçe yaması mevcut bir oyun tavsiye eder misiniz rica etsem ? Yaz geceleri evde rahatlamaya ihtiyacım var böyle kısa sürede öğreneceğim birşey. Age of 2 filan nasıl çok eski oyun mu ?
-
Matchup bunu yazdı:
Ben nedeyse hayatımda hiç strateji oyunu oynamadım kolay öğrenebileceğim türkçe yaması mevcut bir oyun tavsiye eder misiniz rica etsem ? Yaz geceleri evde rahatlamaya ihtiyacım var böyle kısa sürede öğreneceğim birşey. Age of 2 filan nasıl çok eski oyun mu ?
-----------------------------age of empires.. türkce yamasi varmi bilmiyorum ama osmanli imparatorlugu var.. cos costur :D forumdada verilmisti.. aramayi kullan cigerim :)
-
Cossacks yanlış hatırlamıyorsam 1998 idi ilk çıkış ?
10 yıl ömrümü yedi ömrümü kendinizi fazla kaptırmayın , online oynamayın oyunun tadı bok oluyor. millet daha hızlı üretip devasa orduları kapıştırıyor.
papulation limitin olmadıgı nadir oyunlardan :)
-
oow yeah :D game ranger diye bi program var kuzenlerle yiğenlerle felan kapışıyoruz. beklerim :) hamachi den çok sıkıntılı oluyo bağlantı. en iyisi bu program. sadece 16000 portunu açıcaksın ve bağlancaksın. tbt turnuvası yapabiliriz. :)