Couldnt Find NTLDR

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devasa24
    devasa24's avatar
    Erkek
    milet bu hatayla karsılasan varmı pc ye format attım tekrar kurmak ıstedım ama karsıma bu hata cıkıyor ınternette arstırdımm
    adam diyorlar cd ye hatalı yqazmadan kaynaklanıyor ama o degil cunku cd yı baska pğc de denedım kuruyor sadece tek bır pc de calısmıyor neden dır bılen varsa yardımcı olsun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    cdrom'dan o zaman !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    http://www.muratyildirimoglu.com/makaleler/ntbootislemleri.htm

Şuna bir bak olmazsa anlatırım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    Arkadaşım NTLDR hatası;windows kurmak istediğin sürücüyü biçimlendirdikten sonra "kur" dosya kopyalar.kopyaladıktan sora o dosyaları kullanarak windowsu kurar.Yani eksik dosya var.Tekrar en baştan windows kurarsan düzelir.başka bi yolu yok die biliorum ben.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devasa24
    devasa24's avatar
    Erkek
    kardes senini dedigini bir yapabilsem dedigin siteye baktım evet anlamtıyor ama sorun baska burda sorun dosa gecmemesınde dosa gecerken hata verıyor c:\command.com eksik veya bozuk dıyor yanı bilgisayarı cdrom destegiyle baslat dedıgım zaman bu hatayı verıyor disket ten baslatayım dıyor yıne aynı hata verıyor
    anlamadım gitti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    O zaman xp cdsinden boot yap hocam,ordan formatlayabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 2094 Toplam Mesaj: 6