folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter İle İlgili

Counter İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    arkadaslar elimde OGC diye bir counter eklentisi var bununla direk herifin kafaya heatshot ı koyuyosun mouse sureklı herıfın kafada oluyo zaten ben vampire e veriyim siz ondan alın arkadaslar cok lazım olursa foruma maillerinizi yazın atayım 520 kb lik bişi

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek

bak ogc eski bir cs serveri 5.1 zamanlarindan kalma hepsi programci olan bir cs grubu sonra bu arkadaslar karsilarina cikacak adam bulamayinca oyundan sikilip oyunun pisliklerini yapmaya basladilar ilk olarak ogc adiyla bir wall hack programi yapmislardi 44 baytlik biseydi aslinda vede o donemde ceathing death diye bisey olmadigi icin herkes catir catir wall yapiyordu sonradan unitedadmins ( admin modun yapimcilarida gene bu arkadaslardir.) ceathing death i yaptilar ve meta mod eklentileriyle admin mod ile uyumlu hale getirdiler. sonra ogc ne yapti her yeni c.d. surumdeki bir acigi bularak kendi programlarini gelistirdiler. bu salak programcik sadece scriptlerden olusuyor incelediysen bildigimiz half life script yapisi. program sadece bazi ozel durumlara izin verilecek sekilde kodlarin calismasini sagliyor bunuda programin klasoru icindeki .cfg dosyalariyla yapiyor.

admin mod kurulu serverlara ek ozellikler kazandirmak amaciyla bazi script dosyalari kullaniliyor bir kac yildir server yoneticileri ban konusunu abartti ve mac adreslerine de ban konuluyor artik. oyunda digerine ustunluk saglayacak komutlarin bulundugu scriptleri kullanan oyunculara bani yiyoo. kendini akilli zanneden salaklar yuzunden istanbul ve izmirdeki bir cok cafeyi oyunlara birdaha girememek uzere banladigimi bilirim ve bu salak programlari kullanirsan seninde basina ayni seylerin gelecegini unutma

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UndeaD
    UndeaD's avatar
    Erkek

bana atarmısın bir bakıym şuna

elektronik@spyghosts.net bekliyorum ok

Bırak Şimdi imzayı :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UndeaD
    UndeaD's avatar
    Erkek

lam dikkatini çektiyse inceliyim dedim ve zaten cd geçmiyo biliyorum bizim maç yaptığımız yerler cd ben şuana kadar hiç hile kullanmadım kullanmamda

lam birde 13 - 1 felan deme takımın hepsi fake di :D bir benle nevermind vardık takımda. hepsi saf saf :D adamlardı..Ben Master ile konuştum tam takım sizle maç yapcaz..

Bırak Şimdi imzayı :)
Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 4