Counter Strike 1.6 Da Botların İsimlerini Değiştirme ???
-
Counter Strike 1.6 kurdum ve üzerine türkçe yama + bot + türk askeri skini kurdum.Ultima-Strike diye bi yerden.Fakat oynadığımz botların adını nerden değiştireceğimizi bi türlü bulamadım.Ayrıca oyunda telsiz sesleri de duyulmuyor.Bunu nasıl düzenleyebiliriz??
-
Counter strike klasörünün içinde "BotProfile" var bunu not defteriyle aç aşağıya doğru gel orda botların isimleri var
easy ( botun ismi) böyle başlıyo easy den sonra yazan botun ismi onu sil istediğini yaz kapatırken kaydet tamamdır.
-
Sa. arkdsalar bugun bende Cs 1,6 kurdum steam sayesınde netten oynuorum ama bir sornum war hedef kocaman :(( delirmek üzereyim ayarlardan istyedıgım gibi yapıorum ama oyunda ıken gecerli değil.. ne yapmam gerek ?
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------
Counter strike klasörünün içinde "BotProfile" var bunu not defteriyle aç aşağıya doğru gel orda botların isimleri var
easy ( botun ismi) böyle başlıyo easy den sonra yazan botun ismi onu sil istediğini yaz kapatırken kaydet tamamdır.
-----------------------------1.6 için mi diyorsun..Ben baktım bulamadım öyle bir klasör
-
Evet 1.6 İstersen SİERRA klasorunun icinde BotProfile diye arat senin yüklediğin bot farklı olabilir yada ismi baska bisey olabilir ctsrike klasorunun icine bak
-
eXeLanS bunu yazdı:
Evet 1.6 İstersen SİERRA klasorunun icinde BotProfile diye arat senin yüklediğin bot farklı olabilir yada ismi baska bisey olabilir ctsrike klasorunun icine bak
-----------------------------sierra klasörüne deil de valve diye bir klasörün içinde kayıtlı cstrike klasörü.o klasörde botla ilgili ne bulduysam bir sonuç elde edemedim.çok ilginçtir google de o kadar aratmama rağmen yine istediğim sonucu bulamadım :S
-
Vlla bende senin icin baktım ve hemen buldum değiştirmem 1 dk.mı almadı...
-
eXeLanS bunu yazdı:
Vlla bende senin icin baktım ve hemen buldum değiştirmem 1 dk.mı almadı...
-----------------------------peki sen hangi botu kullanıyorsun??
-
Ya konu hazir acilmisken CS 1.5 'teki iceworld ve poolday bolumlerini bulamadim elinde olan varsa rapidshare haric diger upload sitelerine koyma sanslari var mi ?
-
CS 1.6' da oyundaki botlarin seviyesini nasil artirabilirim?