folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter Strike 1.6 Flush Entity Problemi



Counter Strike 1.6 Flush Entity Problemi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ocak/2010
    Erkek

    Merhaba müridler.

    Ev arkadaşımla beraber her akşam counter atıyoruz pro serverlarda.

    Ama şu son 1 aydır 2mizin de bilgisayarında aynı problem mevcut.

    Oyun arada takılıyor ve cl_flush entity packet diye sağ ekranda kırmızı uyarı yazısı çıkıyor. 1-2 saniyede düzeliyor. Ama özellikle karşı takımdan biriyle karşılaşınca bu uyarı çıktığından oyun çekilmez bir hal aldı.

    Rate, commandrate, updaterate ayarlar ile de oynadım, ama bu defa da oyunun kendisi genel olarak takılmaya başlıyor. Her 2 türlü de oyun çekilmez hale geliyor. Sorunu 1 aydır yaşıyoruz, 3-4 farklı counter setup'ı ile denedim sorun mevcut. Default configler ile de sorun devam ediyor. İnternet 50 mbit, hız testinde falan da sorun çıkmıyor. Tam flush entity packet uyarısı verdiğinde choke 4-8 falan oluyor. Packet loss da oluyor ama ping aynı 11-12 civarlarında duruyor.

     

    Sorunu çözemedik, 2 bilgisayarda 3-4 farklı setup ile tüm serverlarda farklı farklı ayarlarla denenmesine rağmen devam ediyor.

    Yardımcı olacak müridlere şimdiden teşekkürler.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    ikinzi yada oynadığınız oyun sunucusu anlık olarak paket kaybı yaşıyorsunuz onla alakalıdır

    Yada modemde Qos dalgası diye bi mevzu var onu kapatmanız gerekebilir

    modem özelliklerini kurcalayarak bulabilirsin

Toplam Hit: 1796 Toplam Mesaj: 2