folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter Strike 1.6 Platform Dll. Hatası

Counter Strike 1.6 Platform Dll. Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

öncelikle merhaba cs 1.6 cd yi aldım steam kurdum sonrasında dolarken platform dll. hatası veriyor nasıl çözebilirim bir yardım ederseniz çok sevinirim.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

yukarı!

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

ne yaptığını biraz daha açıkça anlatırsan insanlar yardımcı olabilir belki ama steam kurdum demişsin orjinal mi sendeki cs? eğer değilse steam'e gerek yok zaten non-steam diye geçer onların isimleri. o dolarken hata veriyo dediğin ne dolarken? oyun yüklenirken mi yoksa oyuna girip bi server'a bağlanırken mi? açıkla biraz

Metallica Rules
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

ya cdsini aldım.actım ilk önce steam i yükleyin dedi actım orada hata veriyor hata şu

Failed to any GeneralDirectoryServer . dolmuyor da o yüklenmeyince de tabi gerisi de olmuyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

steam nedir ya? orjinal değil ki sendeki oyun? al link verim 300 mb çeksen kotalı bile olsa koymaz herhalde:

aha tek link buldum hem de hayrını gör http://hotfile.com/dl/17385564/b66d3e9/1.6.boty.patch24.rar.html

*linkin kaynağı: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=3832641 ayrıntılı bilgi için oraya...

Metallica Rules
Toplam Hit: 2275 Toplam Mesaj: 5