folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter Strike Global Offensive Cfg Dosyası İstek

Counter Strike Global Offensive Cfg Dosyası İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Canlar oyun için fps'yi arttırmaya çalışırken yedeğini almadan cfg klasöründeki bir iki dosya ile oynadım ve oyun kontrol ayarlarım değişti ve düzeltemiyorum. Rica etsem cfg klasörünü birisi bana atabilir mi ?

Oyunu sildim steam'den geri yükledim ama düzelmedi sanırım düzenli olarak oyunun yedeğini aldığı için.

Ayrıca oyun içi fps değerim 20'lerde geziyor denemediğim şey kalmadı 1GB ekran kartı 4Gb ram var ve SSD kullanıyorum bunun hakkında yardımcı olabilecek olan varsa da sevinirim.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Cfg yolunu yazarsan göndereyim. Hiç ellemedim ben ayarlarını falan. Doğrusu yerini bile bilmiyorum gördüğün üzere :)

csgo->cfg->config.cfg yi diyorsan diye onu upload ettim.

http://www.dosya.tc/server35/tTZeZg/config.rar.html

upload sitesi cfg uzantısını kabul etmediği için sıkıştırıp da yükledim. Taratabilirsin güven içerisinde.

1049 tarafından 17/Eki/14 18:11 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Cfg yolunu yazarsan göndereyim. Hiç ellemedim ben ayarlarını falan. Doğrusu yerini bile bilmiyorum gördüğün üzere :)

csgo->cfg->config.cfg yi diyorsan diye onu upload ettim.

http://www.dosya.tc/server35/tTZeZg/config.rar.html

upload sitesi cfg uzantısını kabul etmediği için sıkıştırıp da yükledim. Taratabilirsin güven içerisinde.

Ben komple cfg yi istemiştim ama bu da işimi gördü çok sağolasın hocam.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

dostum aklında bulunsun eğer steamde bir oyununun içinden herhangi bir şeyleri sildiysen

steam-library-games kısmından oyuna sağ tıkla özelliklere gir

daha sonra local files sekmesinden 'verify integrity of game cache' (en alttaki) butonuna tıklarsan oyun içindeki eksik kısmı otomatik yükler.

benim steam türkçe değil nası çevirdiklerini bilmiyorm o yüzden adım adım anlatmaya çalıştım

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

dostum aklında bulunsun eğer steamde bir oyununun içinden herhangi bir şeyleri sildiysen

steam-library-games kısmından oyuna sağ tıkla özelliklere gir

daha sonra local files sekmesinden 'verify integrity of game cache' (en alttaki) butonuna tıklarsan oyun içindeki eksik kısmı otomatik yükler.

benim steam türkçe değil nası çevirdiklerini bilmiyorm o yüzden adım adım anlatmaya çalıştım

Bendeki eksiklikten çok başka birisinin config'ini atıp kendi ayarlarımı bozmamdan dolayı oluştu ama  bilmiyordum sağolasın. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://i.imgur.com/Ov2a7ff.jpg

Toplam Hit: 1017 Toplam Mesaj: 6