Counter Strike I Bilen Biri Varmı?
-
Ya nasıl network tan arkadaşımla oynabilirim?
-
Ya bunuı hangi cafeye gitsen anlatırlar be gulum....
Şimdi ilk olarak denetim asası aga giriyosun....
orada ethernet kartının ismini görüyosun..
eğer görmüyosan ethernek tartını tanıt önce...
sora
tcp/ip
netbeui
ipx/spx
microsoft ağları için dosya ve yazıcı paylaşımı
nı yüklüyosun...
(oradaki menülerde bul..
dierleri zaten internete girebildiğine göre var...
şinçük....
bunları yükledin dosyalarını koyaladı restart ettin ağda arkadaşların gördün demi....
eğer göreiosan bunca laftan sora git ağ formuna ben ağı tanıtamadım die bişey aç orda anlatsınlar sana zaten 30 dakkalına girdik internetye :=))))
neyse countera grionuz ikinizde
lan gamesden biriniz create game yapıyo oyunun ayarların start money filan yapıyonuz..
sora create diyonuz biriniz..
o kuran oyuna girdiğinde öteki lan games alnından refrese b asıyo 5 -10 kere senin oyunu görüyo..
sora girip paşlalar gibi oynuyon :)=)))
kla salıckla :=))) -
yaw ama adam network diyo lan demiyoki eternet ne alaka onu anlamadım ??? direk network üzerinden oynar..
ama dogru yani hangi cafe gitsen veya hangi teknis servise gitsen söle :) -
abi kusura bakmayın ya :)))
networkj deyince benim aklıma direk lan geliyoda onun içn :)))))
düşündümki eğer arkadaş counterda oyun kurma filan pek bimiyosa yada oynayamıyosa ethernette sorun olabilir....
Başına nelert geliyo insanın zamanla seneöyli anlamaya başlıyosun...
Adam tv kartının üzerinde anten girişi var diye kablo yaptırıp televizyondan tv kartına kablo takıyo görütü almak için....
gülermisin ağlarmısın ????
ya işte belli bi zamandan sora sensde böle düşünmeye başlıyon... -
baba lan varsa oynarsın ama diyelimki seninle arkadaşın farklı yerlerdesiniz ve birlikte oynamak istiyorsunuz aranızda 200 metreden fazla mesafe varsa bence zorlama lan olayını lan yoksada ancak net üzerinde dandik bir cs sunucusu bulursun geceleri boş oluyo zati ordan gir oyna başka bir şey diyemem
cigicigi ye gelince belki biliyosunuzdur biraz komşum olurlar yanii makara cafe, kürşat kesin bir şey sölemiyor ama büyük ihtimmalle bu ay sonu acılacak -
baba lan olsun her yerden oynarsın ama mesafe uzadıkca kalite düşüyo.
Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 6