Counter-Strike Online Türkiye
-
Beyler sxe sunucu arama atılma falan gibi olaylar nihayet bunun ile çözümlenicek :D Bildiginiz Pointblank, S2, Blackshot gibi yapmışlar ve beta aşamasındaydı ki bugünkü haberinde beta bu akşam bitiyor.
Kardeşlerim,
Counter-Strike Online Kapalı Beta Türkiye saatiyle 5 Mart saat 23:59’da kapanacak.
5 Mart gece yarısına kadar Counter-Strike Online’ı hiçbir kısıtlama olmadan oynayabilirsiniz.
Eğer Kapalı Beta’ya katıldıysanız önümüzdeki Açık Beta sürecinde kullanıcı isminiz ve oyun içi adınızı aynen kullanabileceksiniz. Üstelik size özel Öncü Madalya’nız olacak.
Size özel kullanıcı adınız/ oyun içi isminizi ve madalyanızı almak için halen 24 saatten fazla zamanınız var.
ŞANSINIZI DEVAM EDİYOR!
> Tarih: 2013, 5 Mart
> Saat: 23:59
> İsim: Counter-Strike Online Kapalı Beta Sonu.
> Ödül: (Eğer Kapalı Beta’ya girdiyseniz kazandıklarınız: )
- Kapalı Beta için yarattığınız kullanıcı adı/oyun içi isim.
- Öncü Madalyası.
> Açık Beta: Açık Beta süreci resmi Facebook, Forum ve CSO web sayfalarımızdan açıklanacaktır.
Açık Beta aşaması şu an devam eden Kapalı Beta süreci bittikten sonra açıklanacak.Counter-Strike Online oynarken güzel zaman geçirdiğinizi umuyoruz.
Savaş alanlarında görüşmek üzere.
[NEXON CSO Takımı]
Demiş [NEXON CSO Takımı] açık beta nezaman gelir bilmiyorum ama gayet zevkli olmuş.Denemek isteyenler buyursun denesin :)
Dersenizki la akşam bitiyo akşama kadar indiriyim deniyim beta key için http://aliveingames.com adresinden sag üstte key bölümü var burdan alabilirsiniz.Ellerinde 899 adet kalmış an itbari ile :D
-
geçen oynayacaktım beta key bulamadım pekte aramamıştım şimdi aldım indiriyorum yarım saat sonra oyundayım benim için oyun cs dir abicim hiç ısınamadım pointblank a falan
-
arada cs 1.6 oynuyoruz yurtta ya da sxe ile serverlerde.ama dediğinden pek bişe anlayamadım la :/
-
cem-engine bunu yazdı
arada cs 1.6 oynuyoruz yurtta ya da sxe ile serverlerde.ama dediğinden pek bişe anlayamadım la :/
hocam cs 1.6 benzeri online gibi yaptılar oyunu yurt dışında epeydir oynanıyor galiba türkiyeye yeni geldi işte pointblank gibi karakterini geliştirebiliyorsun falan ama cs 1.6 grafiklerinde gördüğüm kadarıyla
-
indirelim bakalım 1.6 iyiydi ama yinede her zaman yeniliklere açığımdır :D şu wall olayına bi çözüm bulsunlar başka bişey istemiyorum abicim ya :)
-
az önce girdim 5 dk oynadım çıktım kötü olmuş epey benim gibi cs manyağı insan bile böyle diyorsa boşuna indirmeyin mermi sekmiyor bildiğin çocuk oyunu gibi daha bir sürü saçmalığı vardır
-
Haberim yoktu, haber verdiğin için sağolasın. Şu an indiriyorum.
-
Lotus bunu yazdı
az önce girdim 5 dk oynadım çıktım kötü olmuş epey benim gibi cs manyağı insan bile böyle diyorsa boşuna indirmeyin mermi sekmiyor bildiğin çocuk oyunu gibi daha bir sürü saçmalığı vardır
Hocam beta dolayısıyla bir çok eksik mevcut ama açık beta da hersey ortaya cıkar :D bekliyelim ve görelim inşallah vasat bişey çıkmaz ortaya.
-
Yeni konu açmayayım dedim.
Açık beta testi başlamış. İsteyenler dalabilir. :)
http://cso.nexoneu.com/Download/Main

-
Ben bu şirketin valve ile bağlantısını internette bulamadım.
Diğer bir yandan CS Source, veya global offansive varken bu oynanır mı ? Zaman geçirmek için evet...