Counter Strike Oynayan Arkadaslar Yardim Lan Dan Oynayamiyoruz?
-
selam arkadaslar evde hepimizin ayni lan a bagliyiz arkadaslarla, sitede bi arkadasin paylastigi halflife 1.1.1.0 + Cs 1.5 i yükledim ama create game yapip server kurdugumuzda digerleri serveri görmüyor baglanamiyoruz.. konuyla ilgili bilgisi olan arkadas varsa ve yanitlarlarsa cok seviniriz. simdiden tsk..
-
Hocam hamachiden falan mı bağlanmaya çalışıyorsun. Bizde arkadaşlarla bağlanmaya çalıştık hamachiden olmadı.
Leaf Networks diye bir program var ama ondada ayarlarını yapamamıştık. Googleden bir araştır programı indir. Ayalarlarını yapabilirsen onunla girmeye çalışın :)
-
ipler bunun gibimi
192.168.0.15
192.168.0.21
eğer
175.15.123.45
192.168.0.15 gibi olursa birbirlerini görmez
yani sadece son tarafları farklı olacak
olmadı konsola connect yazıp oyunu kuranın ip nosunu yaz öyle dene
-
192.168.2.2
192.168.2.3
192.168.2.5
192.168.2.9
ip ler böyle ama hamachi türünden bi program yüklü degil, hatta o programlarla ilgil bir bilgim yok.. nasil yapiliyor kaynak da bulamadim :S
-
FireWall kapatmayı dene...
-
Ben yanlış anlamışım ağ üzerinden oynuyorsunuz sanırım :)
Oyunu açtığınızda güvenlik uyarısı veriyor olabilir. Güvenlik uyarısı geldiğinde izin ver yaparsan birbirini görür. Sınıfta cs yüklediğimizde bizede güvenlik uyarısı vermişti. Bizde başta anlamamıştık neden görmediğini ama alt+tab yapınca uyarı onayladıktan sonra gördü. :)
-
antivirüs ve windows güvenlik duvarından kaynaklanıyor olabilr.
-
hocam yardimci oldugunuz icin sagolun, aynen güvenlik duvarindan kaynaklaniyormus.. halloldu tsk ederim...